hits

Noen kilo lettere

 • 30.12.2017 - 22:12Er det noe jeg virkelig trengte, så var det en hårklipp. I går dro jeg en tur til Gran, og da bestemte jeg meg for å klippe meg også. Håret var slitt. Slitt en del med floker i håret, så det var godt å få klipt seg. Nå føler jeg meg noen kilo lettere etter å ha vært hos frisøren, for jeg har så veldig tykt hår. Jeg er jo hos frisøren altfor sjelden også. Kanskje 1 gang i året bare. I 2018 skal jeg prøve å få kommet meg oftere til frisøren. 

Jeg er fornøyd med ny sveis. Det var godt å få klipt seg. Alltid en deilig følelse i ettertid med nyklipt hår. Elsker det! 

Charlotte 

Man gjør seg usynlig

 • 27.12.2017 - 00:58

Bildet er hentet fra unsplash.com

Når man er langt nede, så er det beste å være alene. Man lever i sin egen lille verden. Sin egen lille verden med alle de vonde tankene og smertene. Det er som om hjertet er knust i flere tusen biter, for alt gjør så vondt. Man har lett for å isolere seg inne. Ønsker ikke ha kontakt med noen. Kun fokus på seg selv og tankene. Tankene styrer alt. Jeg husker jeg alltid hadde gardinene trukket for, og telefonen min var alltid på lydløs. Lå for det meste i senga. Jeg tok ikke telefonen når noen ringte. Jeg tok kun telefonen om det var noe veldig viktig, og gjerne tok jeg den ikke da heller. Det var jo så mye enklere å sende en sms heller.

I denne lille verdenen er alt svart. Alle tankene er depressive, og negative. Man klarer ikke komme med noe positivt i det hele tatt. Finner ikke meningen med livet. Man holder døra låst, og gidder ikke en gang å åpne døra om noen ringer på. Man bare ønsker å være alene. Ligge i senga. Sove. Tenke. Gråte.  Hver gang noen tar kontakt, så ser man det på ett stort mas. Man er så sliten av alle tankene, og orker ikke bruke energien på andre enn seg selv.  Hvorfor er det så vanskelig å tenke positivt egentlig? Hvorfor er alt så svart i denne depressive verdenen man lever i? Hvorfor klarer ikke du som sliter psykisk å snu tankemønsteret ditt over på noe positivt? Jeg klarte det jo, så hvorfor klarer ikke du det? Du må vel klare å tenke på en positiv ting? 

Bare la meg være. Jeg orker ikke mer. Det er ikke bare å tenke positivt når alt er så grått og trist. Folk tror det er så jævlig enkelt, men det er det jo ikke. 

Jeg er så utrolig glad for at jeg fant lyset i andre enden av tunnelen til slutt. Det tok meg mange år, men til slutt orker jeg rett og slett ikke mer. Orket ikke ha det vanskelig lenger, lei livet om hvordan det var, så jeg tok imot all hjelp jeg kunne få og jobbet mye med meg selv. Jeg er glad jeg kom meg ut av min lille svarte verden. Alt føles så mye bedre nå som jeg har det så mye bedre med meg selv.

Charlotte 

Ukens spørsmål

 • 26.12.2017 - 22:34

Er det noe jeg synes er gøy, så er det å få spørsmål fra dere lesere. Er det noe dere lurer på, så har dere muligheten til å stille meg spørsmål nå. Jeg tenkte jeg kanskje skulle prøve å ha ukens spørsmål hver uke. Så sant jeg får inn mange nok spørsmål hver uke.  Er det noe du lurer på, så er det bare å spørre. Jeg svarer på det aller meste. Svarer på spørsmålene i ett eget innlegg på søndag! 

Charlotte 

Mål for bloggen i 2018

 • 25.12.2017 - 02:54

 

- Blogge minst ett innlegg hver dag

- Blogge jevnlig, og ikke ha store pauser.

- Bli flinkere til å ta bilder til bloggen

- Starte å videoblogge

- Fortsette å ha flere konkurranser. Finne nye sponsorer

- Blogge mer om psykisk helse

- Heller ha færre innlegg med god kvalitet, enn å spamme ned med innlegg etter innlegg

Charlotte 

Lille julaften

 • 23.12.2017 - 23:53

Hei ♥ Håper du har hatt en fin dag, og at du er klar for den store dagen i morgen. Jeg er i hvertfall glad jeg slipper det julestresset. Tror kanskje det er noe mange sliter med. I dag har jeg bare tatt det helt med ro og kost meg. Sett film etter film som har gått på tven. Tror kanskje desember er tiden på året hvor jeg ser flest filmer. Det er så mange fine julefilmer som jeg bare må ha med meg.  Jeg har også vært hos mamma og spist grøt i dag. Uten mandel! Mamma hadde ikke mandler igjen, så det ble heller til at hun skrev ned ett tosifret tall. Vi alle gjettet ett tall, og den som var nærmest vant. Dessverre var ikke jeg den heldige vinneren av julemarsipanen i år. Det ble min lillebror. Var en stund hos mamma etter grøten, for de skulle til ei venninne av mamma å spise rakfisk og ribbe. Jeg kjørte de dit, og tok bilen til mamma hjem. Var forresten innom kiwi på vei hjem, og hentet en pakke der! Gleder meg til å vise dere hva jeg hentet senere.

Nå sitter jeg og ser litt på the holiday filmen. Den filmen ser jeg hvert år. En av mine favoritter! Blir nok senga så fort den er ferdig. I morgen er det julaften. Jeg skal til min storesøster å feire julaften der i år med familien. Det gleder jeg meg veldig til. Gleder meg også veldig til å se tre nøtter til askepott og reisen til julestjernen i morgen også. Det er ett must på julaften. Det MÅ jeg bare ha med meg. Nå skal jeg se ferdig filmen, og så skal jeg finne senga. God natt! 

♥ Ønsker alle mine lesere en riktig god jul ♥

Ikke spis meg!

 • 22.12.2017 - 23:05

Nøff nøff sier jeg, og tripper rundt på alle fire. Bonden kommer bort mot meg, og heller en bøtte med fôr der maten alltid pleier å være. Jeg løper mot maten, og begynner å spise. Lille Lykke står ved siden av meg og spiser hun også. Det er ikke så lenge siden hun ble født. Jeg pleier å passe litt ekstra godt på henne, for moren er borte. Hun er heldig som har så mange år igjen å leve. Vi koser oss med maten her vi står. Før var jeg bare ei lita gris, men nå er jeg en svær diger purke. Det er godt med mat. Jeg spiser meg alltid god og mett når maten kommer.

Vi er mange griser her. Vi bor inne i ett stort fjøs midt ute på landet. Noen griser er borte. Det er ikke så lenge siden det var noen her, og hentet noen griser og forsvant igjen. Det er tid for slakting til jul nå. Menneskene som passer og steller på oss trenger ribbe til jul. Selv om jeg nå er ei svær purke, så håper jeg at jeg får bli. Jeg vil ikke bli til ribbe. Jeg vil leve her i fjøset sammen med alle andre grisene som nøffer rundt her. Jeg vil ikke dø.

Dagene går. Vi løper rundt her, sover og spiser. Nøffer til hverandre. Vi blir bare færre og færre etterhvert som tiden går. Hver gang det kommer noen og henter griser, så gjemmer jeg meg. Da nøffer jeg avsted og blir stående ved siden av griseflokken. Gjemmer meg i mengden. Nå er det vel like før de henter meg også.

Kjære bonde, la meg være. La meg leve. Ikke slakt meg. Jeg vil ikke havne på bordet til familien Olsen. Jeg må være her og være lykkelig med de andre grisene. Ta vare på lille Lykke. Vær så snill.

Hilsen grisepurka!

Dessverre hjalp det ikke å hyle når mannen kom og tok tak i meg. Nå ligger jeg snart på borde til familien Olsen. De får de i det minste ei god og saftig ribbe å spise.

♥ God jul ♥

Charlotte ♥

Glukosebelastning

 • 22.12.2017 - 18:36

I dag har jeg vært hos legen. Har tatt glukosebelastningstest, for å sjekke om jeg har svangerskapsdiabetes.  Jeg har hatt litt utsalg på sukker i urinen når jeg har vært hos jordmor, så hun ville jeg skulle sjekke det. I går kveld begynte jeg derfor å faste, og kom fastende til legen i dag tidlig. Jeg hadde avtale der 08.40. Jeg hadde gruet meg skikkelig på forhånd. Trodde de skulle måle blodsukkeret ved å stikke meg i fingern, så jeg ble lettet når hun dama sa at det var blodprøver som skulle taes. Hun fikk tatt de første blodprøvene, og jeg fikk en veldig søt drikke jeg skulle drikke. Det var ikke så ille å drikke der og da, men det var overraskende mye.

Ettersmaken var det verste! Det man gjør når man tar en glukosebelastningstest er at man tar blodprøver først, deretter drikker den søte drikken og etter 2 timer tar man nye blodprøver. Man sjekker også blodsukkeret før og etter de 2 timene. Jeg fikk drukket opp drammen, og satte meg på venteværelset. Begynte å lese i en bok jeg hadde med. Skulle jo tross alt sitte der i 2 timer.  Etter bare 10 minutter ble jeg veldig kvalm, og måtte spy.  Men jeg måtte jo bare holde ut, og ikke gjøre det. Hadde jeg kastet opp, så hadde jo hele meningen med testen vært borte. Gikk en tur på toalettet, for å tisse. Jeg satt nå på venteværelset der med boka mi. Prøvde å konsentrere meg om og ikke kaste opp. Heldigvis klarte jeg å holde ut hele de 2 timene. Det gikk faktisk overraskende fort. 

Blodsukkeret mitt var litt høyt etter de 2 timene, så jeg har fått beskjed om å være veldig forsiktig med å spise sukker i jula. Det er jo litt kjipt i seg selv, for nå er det jo jul. Man har så lett for å skeie ut. Men jeg får bare skjerpe meg, for jeg kommer til å tjene på det i ettertid.  Jeg er nemlig litt redd for at jeg må begynne med insulin i januar, og det frister overhode ikke. Så mye styr a gitt. Får mer konkret svar når de har fått svar på blodprøvene som blir sendt inn.

Merker jeg ikke tålte hele opplegget noe særlig. Ettersmaken fra den søte drikken henger fortsatt igjen. Kjennes ut som jeg har spist 1 kilo med sukker i dag. Ikke føler jeg noe hjelper, for å bli kvitt den smaken heller. Men men. Får bare krysse fingra, og håpe på det beste! 

Charlotte 

Hadde sex for å føle meg verdt noe

 • 20.12.2017 - 17:15

Jeg er overhode ikke stolt av meg selv når det gjelder dette med sex, og antall sexpartnere. Jeg har hatt sex med flere enn jeg klarer å telle på hendene. Det er ett under at jeg ikke sitter her med en haug av kjønnssykdommer. Har rett og slett hatt griseflaks. Jeg har aldri vært noe flink til å ha kondomer tilgjengelig. Har hatt mye ubeskyttet sex, og det er jo ikke bra i det hele tatt. Jeg kan heller ikke skryte på meg at jeg har vært flink til å bruke prevensjon. Har brukt det i noen perioder, men her også kan jeg bli betraktelig MYE flinkere.

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg synes sex er godt, for det er det jo. Jeg debuterte for første gang da jeg var 14, og kan vel være såpass ærlig å si at jeg har vært seksuell aktiv siden den gang. Når jeg har slitt på det verste psykisk, så hadde jeg sex ofte. Ikke en fast partner heller. Jeg var så dum og trodde at sex skulle hjelpe på selvtilliten. Så lenge noen ville ha sex med meg, så følte jeg meg verdt noe. De må jo ha likt meg, for de hadde jo sex med meg. 

Det tok meg lang tid å forstå at sex var kun godt der og da. Man blir kanskje litt gladere etter ett samleie, men i lengden hjelper det jo ikke en dritt. Det hjalp ikke på selvtilliten, og jeg hadde jo fortsatt de samme tankene som vanlig uansett. 

Jeg har flere ganger følt meg som den hora.. Jeg er ikke stolt av å ha hatt sex med mange, og jeg skammer meg så veldig nå i ettertid. Det er jo overhode ikke bra i det hele tatt, og jeg vil jo ikke bli stemplet som ei hore heller. Jeg er sikker på at mange er mye verre enn meg der ute, og at det hadde sine grunner til at det skjedde. Jeg har flere ganger laget sexliste med navn over alle jeg har hatt samleie med, men jeg har rett og slett mistet tellinga.

Nå i etterkant hvor jeg nå sitter her gravid, og venter en liten gutt. Ja, nå forstår jeg hvor viktig det er å bruke prevensjon og kondom under samleie. Jeg er ikke så veldig happy for at barnet mitt ikke får noe far. Barnefaren har nemlig meldt seg helt ut. Jeg og barnefaren hadde kun sex 2 ganger også. Mer skal ikke til. Kanskje burde jeg ha tatt abort også, men når man kommer opp i en situasjon som dette, så må man bare ta ett valg og gjøre det beste ut av situasjonen. 

Angrer overhode ikke nå i ettertid over at jeg valgte å beholde det. Jeg gleder meg kjempemasse til å bli mamma, og jeg er helt sikker på at Nicklas vil få det veldig bra uten en far. Jeg håper jo at en dag skal jeg finne meg en kjæreste. En som kan steppe inn, og bli reservepappa. 

Budskapet som jeg prøver å få frem i dette innlegget her er at sex hjelper ikke. Det hjelper deg ikke med å få bedre selvtillit. Sex gjør deg ikke frisk. Alt sitter i hode ditt, og det er kun du selv som må finne en løsning på dine problemer. Og dere, husk å bruke kondom under sex.  Også bruke prevensjon da. Jeg vet ihvertfall hva jeg må få fikset så fort Nicklas har kommet til verden. Da er det å bruke prevensjon med en gang. Dette er så utrolig viktig, og jeg håper du som leser dette skjønner hvor viktig det er. Håper ikke noen gjør samme feilen som meg....

Charlotte 

Nyttårsforsetter

 • 20.12.2017 - 11:56

2017 går mot slutten. Når jeg ser tilbake på dette året som har vært, så har det vært både oppturer og nedturer som de fleste opplever. Mest takknemlig er jeg, for at jeg bor i en leilighet jeg trives veldig i. Jeg har fått mer orden på livet, og jeg har blitt frisk. Jeg føler ikke at jeg sliter psykisk lenger, og det er en fantastisk følelse å ha. En følelse jeg ikke har kjent på mange år. Dette året er virkelig året hvor ting har gått den riktige veien, og jeg håper det fortsetter slik fremover. 

Nå kan vi legge dette året bak oss, og se frem mot ett nytt år. 2018 er like rundt hjørnet. Jeg er veldig klar for ett nytt år. Tror det har mye med at jeg er gravid, og venter en liten gutt i mars som gjør at jeg gleder meg ekstra masse. 

Her er mine nyttårsforsetter: 

♥ Få mer orden på økonomien ♥

Siden jeg ikke har noe jobb, så mottar jeg penger fra NAV. Nå er det en forvalter på NAV som styrer pengene for meg, da jeg har vært veldig dårlig med å styre økonomien min tidligere.  Hver uke får jeg "ukelønn" fra NAV. Rett og slett for å kunne klare å styre pengene mine bedre, og ikke bruke opp alt på en gang. 

I 2018 ønsker jeg å bli flinkere til å styre pengene mine selv, og lyst til å få mer ansvar for en litt større sum. Kanskje motta penger hver 14 dag i stede? Jeg tenker at jeg kan skrive budsjett, så jeg klarer å holde mer orden på hvor mye penger jeg skal bruke på.  Målet mitt er jo å kunne styre økonomien min helt selv til slutt.

♥ Bli en god mor for Nicklas ♥
Jeg er gravid, og venter en liten gutt. Har termin 13 mars. Over nyttår må jeg få skrevet en liste over hva jeg mangler, så jeg kan få kjøpt inn det jeg mangler og trenger før lillegutt kommer til verden. Han kan jo komme når som helst, så jeg vil ha alt på plass tidligst mulig. Jeg kommer nok til å pakke til meg og lillegutt ganske tidlig også, for plutselig skjer det noe.

Jeg skal gi all min kjærlighet til Nicklas når han kommer, og være der 100 % for han. Det er nok mye jobb med å ha barn, men jeg ser virkelig frem til det. Det er så verdt det. Jeg kan neste ikke vente. Gleder meg så veldig til å få han i armene mine. 

♥ Få meg jobb, eller begynne på skolen ♥
Det blir nok ikke aktuelt med det første å få seg en jobb eller gå på skole, men så fort jeg får muligheten til det, så skal jeg det. Jeg har veldig lyst til å ta generell studiekompetanse, så jeg kan gå på høyskole senere. Eller så håper jeg å komme i en jobb jeg kan trives i. Jeg tenkte kanskje å få til å ta generell studiekompetanse som nettstudie. Men det må nok vente til lillegutt er over 1 år, og har begynt i barnehagen.

♥ Tilbringe mer tid med familie og venner ♥
Noe som er veldig viktig er familien. Du har helt avhengig av å ha de rundt deg. I 2018 skal jeg bli flinkere til å tilbringe mer tid sammen med familie og venner. Spesielt besteforeldrene mine. Man vet aldri hvor lenge man har de, og jeg vet selv at jeg kan bli flinkere til å ta kontakt og være med de. Jeg kommer også til å bli flinkere til å holde kontakten med de få vennene jeg har. Det er så utrolig viktig å ta vare på de som betyr noe for deg.

♥ Bli flinkere til å spise frukt og grønt ♥
Når det gjelder grønnsaker og frukt, så er jeg ikke noe særlig flink til å spise det. Jeg prøver, men jeg vet jeg kan bli flinkere. Kommer til å bruke 2018 til å bli flinkere til å spise mer variert, og spise mer grønnsaker og frukt. Og fisk! Jeg er egentlig ganske flink til å spise veldig variert, men jeg vet jeg kan bli enda flinkere også.

♥ Få i meg mindre sukker ♥
Jeg er altfor glad i søtsaker. Spesielt svak for sjokolade generelt. Jeg kjøper meg ofte med en sjokolade fra butikken, eller så har jeg blitt veldig glad i sjokolademelk. Kommer til å være strengere med meg selv, og heller prøve å kose meg kun på lørdager. Jeg får heller bytte ut søtsakene med grønnsaker, frukt og nøtter.

♥ Bedre tannhygiene ♥
Ok, jeg innrømmer det. Jeg er utrolig dårlig til å ta vare på tennene mine. Om kvelden er jeg så trøtt, så jeg går som regel rett i sengs for å sove. Jeg pusser kun tennene mine om morgenen, og det er jo altfor lite å pusse tennene sine kun 1 gang om dagen. Jeg som har så svake tenner bør jo helst pusse dem minst 3 ganger om dagen. Nei, her er det bare å skjerpe seg. På tide å kjøpe inn elektrisk tannbørste, tanntråd og munnskyll. 

♥ Skrive bok ♥
Jeg går ofte og tenker på den boka jeg har så lyst til å skrive. Har vel kanskje ikke helt funnet ut hva den skal handle om, men sånn delvis. Jeg ønsker at den skal handle om meg, og min fortid. Hvordan det har vært å slite psykisk.  Jeg prøver jo å blogge en del om psykisk helse, for jeg ønsker å inspirere og hjelpe andre som sliter om at de ikke må gi opp. Det samme vil jeg med boka mi også. I 2018 kommer jeg til å bruke mer tid på boka. Finne mer ut om hva den skal handle om, og rett og slett bare begynne å skrive.

♥ Fotografere mer ♥
Jeg er jo egentlig veldig glad i å fotografere. Både mennesker, dyr og natur. I 2018 skal jeg bruke speilreflekskameraet mitt enda mer, og få tatt enda flere bilder. Har blitt veldig lite fotograferingen dette året, så jeg må virkelig få kommet meg mer ut og tatt flere bilder.

 

Ja, dette ble da noen nyttårsforsetter. Det er sikkert mer også, men det er dette jeg kommer på nå. Synes jeg har fått meg veldig bra nyttårsforsetter å jobbe med. Håper du likte dem! Fortell meg gjerne hva dine nyttårsforsetter er også. 

Charlotte 

Det er viktig å være seg selv

 • 19.12.2017 - 16:53

Jeg har alltid følt meg annerledes. Alltid følt meg spesiell på min egen måte. Aldri følt meg som ei "typisk" jentejente som har vært opptatt av merkeklær og sminke. Da jeg gikk på ungdomsskolen, og jeg ble mye mobbet prøvde jeg å forandre meg som person. Det er vel da jeg begynte med å røyke. Skulle prøve å få de som mobbet meg til å like meg, men innerst inne så visste jeg vel at røyking bare var dumt. Det funka ihvertfall ikke. Uansett hvor hardt og vanskelig ting har vært, så har jeg vært meg selv hele tiden hele veien. Har alltid gått med de klærne jeg føler meg vel i. Merkeklær eller ikke.

Det at jeg alltid har vært meg selv hele tiden, setter jeg utrolig pris på nå i ettertid. Det er så viktig å være seg selv, og stå frem for den man er. Det kommer man lengst med. Jeg er så glad jeg kan være meg. Være meg 100 %. Være Charlotte. Bare meg, og ingen andre. 

Jeg merker jo at nå som psyken min er bedre, og jeg har blitt eldre, så har jeg turt å åpne skallet mitt mer. Vise hvem jeg er, og ytre mine meninger når det er behov for det. Jeg holder ikke kjeft lenger om det er noe. Nå tørr jeg å åpne kjeften å si det som det er. Jeg tar mer ansvar. Når man sliter psykisk, så skjuler man jo gjerne seg selv som person. Man er den samme, men når ting faller mer på plass, så blir man også tøffere og mer sikker i valgene man tar her i livet.


Jeg tror at mange er redde for å være seg selv. Redd for at andre skal mislike en. Redd for og ikke passe i folkemengden. Redd for å bli hatet. Du må kvitte deg med disse negative tankene. For du er bra nok akkurat som du er, og du skal vite at du er unik. Det finnes ingen andre av deg, og det er jo helt utrolig. Tenk så kjedelig om alle skulle ha vært som deg!  Du må få opp selvtilliten, og komme ut av skallet ditt. For du er bra nok akkurat slik som du er ♥

Charlotte ♥

New; Vintersko

 • 17.12.2017 - 12:32

Er det noe jeg virkelig trengte, så var det nye vintersko. I fjor, og frem til i går så har jeg brukt fjellskoene mine. Endelig fikk jeg kjøpt meg vintersko. Jeg har lenge sett på disse skoene. Disse er fra motehus.no. For noen få dager siden bestemte jeg meg for å slå til, og kjøpe de. Jeg synes de er utrolig gode og varme. Til å koste 250 kr, så er de absolutt verdt pengene. Nå kommer jeg ikke til å fryse på føttene. Skoene er så godt fora, så de er gode og varme. Og fryktelig lette. De veier ingenting, og det også er digg. Du finner skoene HER. Motehus har mange andre fine sko som ikke er så dyre heller, så om du trenger nye vintersko, så anbefaler jeg deg virkelig å ta en titt.

Charlotte 

 

 

Den store kjærligheten

 • 16.12.2017 - 00:40

Ofte skrur jeg på en romantisk film. Det er så koselig å se på. Se hvor lykkelige de er. Se kjærligheten blomstrer. Hvor forelska de er i hverandre. Se de gå hånd i hånd. Smile. Kysse. Elske. Rett og slett det perfekte kjærlighetslivet mellom to personer alle drømmer om.

Jeg blir så fryktelig misunnelig. Jeg har enda ikke funnet den store kjærligheten. Selv om jeg er ganske sikker på at ingen kjærestepar er perfekte. Alle møter oppturer og nedturer i ett forhold.

Jeg har vært så utrolig uheldig når det gjelder gutter/menn tidligere, og nå orker jeg faktisk ikke bruke så mye energi på gutter/menn lenger. Orker ikke lete etter kjærligheten lenger. Lar den heller komme til meg når jeg minst venter det. Mine tidligere kjærester har enten vært kriminelle, eller så har det vært noe annet som feiler dem. Det har kanskje litt med at når man selv har slitt en del psykisk, så har man lett for å finne noen andre som også gjør det. Jeg vet ikke.

Har jeg vært uheldig fordi jeg har møtt de på nett? Jeg trodde alle fant seg kjæreste på nett nå for tiden i dagens teknologiske verden. Alt skjer jo via sosiale medier. Kanskje tar jeg feil. Kanskje har jeg rett.

Jeg orker ikke bruke tid og energi på å finne Mr Right, men håper jo selvfølgelig at han dukker opp snart. Jeg har så lyst på en kjæreste som jeg kan slå meg til ro med. En jeg kan ha det bra sammen med, og som kan godta meg for den jeg er. En jeg kan elske, og som elsker meg.

Egentlig er ikke mannfolk ett tema for meg nå heller. Føler jeg har nok med meg selv, og lille Nicklas som snart kommer til verden. Når han kommer blir det fullt fokus på han. Kjærligheten får komme når den kommer.

Jeg håper at Mr Right dukker opp når jeg minst venter det. Jeg er sikker på at han finnes der ute ett sted. Misunner dere alle som har kjæreste. Dere er heldige. Men - egentlig er ikke singellivet så aller verst heller, altså. 

Charlotte 

Dette visste du kanskje ikke om meg

 • 15.12.2017 - 13:02

♥ Jeg fikk mensen for første gang 8 august 2004 ♥

Husker jeg fikk mensen for første gang da jeg var hos bestefar og "bestemor" i Drammen. Jeg begynte å grine, og turte ikke si noe. Sa det til storesøstera mi, og hun ringte hjem til mamma. Og mamma ringte til bestefar. Glemmer ikke handleturen vi hadde på kiwi hvor vi måtte kjøpe bind. Det var så utrolig kleint, og jeg husker bestefar fortalte meg hvor vanlig og naturlig det var. 

♥ Hatt en blogg som het www.frksprek.blogg.no ♥

Haha, jeg må le litt. Jeg, sprek? Greit, jeg trente jo og var veldig aktiv da jeg var yngre. Jeg har både spilte håndball, fotball og danset. Men jeg følte meg alltid i dårlig form uansett. Når jeg trente ofte, og spilte håndball i helgene, så skulle man tro man kom i god form.. Men jeg følte hele tiden at jeg hadde astma. Synes alltid jeg har vært i dårlig form. Uansett hvor mye jeg har trent. Morsomt bloggnavn er det uansett.

♥ Jeg kjørte bil for første gang 21. juni 2010 ♥

Det er helt utrolig hva man får skrevet ned når man har dagbok. Jeg øvelseskjørte altså for første gang den dagen med mamma. Jeg tror det var på parkeringsplassen utenfor ungdomsskolen. 

♥ Var gravid i 2012 ♥
Jeg var gravid i 2012, men valgte å ta abort. Det var i den perioden hvor jeg ble gravid jeg slet mest psykisk. Derfor tok jeg medisinsk abort på Gjøvik sykehus. Det var utrolig vondt, og en opplevelse jeg ikke kommer til å glemme. 

Charlotte 

New in; Snøkrystall

 • 13.12.2017 - 19:07

Sponset

Endelig nytt smykke i hus. Er det noe jeg aldri får nok av så er det smykker.  I samarbeid med korspaahjertet fikk jeg lov å velge meg ett smykke til meg selv. Jeg hadde nylig konkurranse på bloggen hvor en av mine lesere kunne vinne en ring med rosa stener på, og som takk for samarbeidet fikk jeg derfor ett smykke selv.  Jeg valgte dette snøkrystall kjedet, da jeg synes det er så utrolig fint. Nå gleder jeg meg til å ta det i bruk. Ønsker du å kjøpe snøkrystall kjedet, så finner du det HER.  Anbefaler forresten alle å ta en titt innom hjemmesiden deres. Masse flotte smykker der. Du finner hjemmesiden HER.

Charlotte 

Ikke helt som planlagt

 • 13.12.2017 - 17:01

I dag har vært en dritt dag, bokstavelig talt. Hadde egentlig en avtale hos jordmor klokka 10.00 i dag, men jeg kom meg aldri dit. Mobilen min hadde skrudd seg av, og alarmen ringte ikke. Jeg våknet 10.30, og var helt fortvilet. Fikk gitt beskjed så fort som mulig, så jeg har fått ny time i morgen tidlig kl.09.00. Fryktelig spent på om jeg kommer meg til avtalt tid i morgen, eller om det går til helvete også. Skulle egentlig ned til Lunner en tur også, men så var veien jeg pleier å gå stengt, så jeg kom ikke så langt. Ikke orket jeg å gå rundt heller, for det har vært så fryktelig kaldt i dag. -10 på det kaldeste akkurat her jeg bor.  

Når ting ikke går som planlagt, så blir jeg så fryktelig sur og gretten. Jeg blir i skikkelig dårlig humør av det. Jeg har faktisk ligget mesteparten av tiden min i senga i dag, for jeg ble så kald av den lille bom gåturen min. Grrrrr... Da gikk dagens planer i vasken.

Men jeg har ihvertfall lært noe! Jeg må bli flinkere til å godta at ting ikke alltid går som planlagt hele tiden og heller bare gjøre det beste ut av det. Men fy... Det er jo så kjedelig når man ikke rekker avtaler, og får gjort det man har som planer da. Merker dette var en god øvelse til jeg får barn. Da må jeg nok nemlig lære meg å godta at ting ikke går som planlagt hele tiden.

Charlotte 

Julepynt i heimen

 • 12.12.2017 - 17:54

Jula er så koselig. Julepynten tas frem, og man pynter opp i hjemmene våres. Jeg tror jeg kanskje er litt gammeldags enda, for jeg er fortsatt veldig glad i rødt. Jeg ser flere og flere foretrekker mer hvitt og litt grønt til jul, kanskje. Jeg mener at rødt, grønt og lilla er farger som hører jula til, så jeg kommer nok alltid til å ha de fargene hvert år. Jeg har ikke så mye julepynt jeg da. Jeg har litt, og det holder. Neste år blir det nok til at jeg kjøper meg ett lite plastikkjuletre. Juletre har jeg ikke giddet å kjøpe, så lenge jeg bor alene. Blir litt mer spesielt til neste år, for da skal jo Nicklas feire sin første jul. 


Jeg hadde skikkelig skrivelyst her, men den forsvant like fort som den kom. Det skjer ikke så veldig mye spennende om dagen. Eneste som er artig er å åpne en pakke i pakkekalenderen hver dag. Jeg har fått mye fint. Den engelen du ser på bilde nederst til høyre fikk jeg faktisk i pakkekalenderen her om dagen. Kjempefin engel som fikk plass i vinduet på kjøkkenet med en gang. Skal ta å lage ett innlegg å vise alt det andre jeg har fått, jeg. 

Graviditeten går det også veldig bra med. Jeg har bare slitt veldig med halsbrann i det siste, og slitt litt med søvn de siste nettene. Har enda ikke funnet noe som hjelper, men satser på å finne noe ganske snart. Jeg prøver meg frem. Tar en dag av gangen, jeg. 

Håper du koser deg masse nå i jula 

Charlotte 

Hjemmestrikka klær

 • 08.12.2017 - 21:17

Er det noe som er utrolig kjekt, og ikke minst veldig godt å bruke, så er det klær som er strikket. Man får liksom aldri nok av det, og det er litt sånn personlig som kanskje ikke alle andre har. Varmt og godt er det også. Min sønn kommer til å bli skjemt bort med masse hjemmestrikket klær. I dagens pakkekalender var det strikka lue, votter og sokker til lillegutt. Jeg vet også at det er flere som har strikket til Nicklas, så han er utrolig heldig. Det er jo så gøy å strikke også.

Herregud, se da!! Det er så lite og søtt. På de er det små hjerter hvor det står "made with love" også. Han er heldig som har så snille mennesker som strikker til han. Han kommer ihvertfall ikke til å fryse, og det er det viktigste. Jeg driver og strikker en kjempefin lue nå. Øyeblikkelig ferdig. Driver og feller nå. Skal vise dere den når den er ferdig. Må lage dusk også før jeg får vist den. Har alt fått inn 2 bestillinger på slik lue, så det er artig. Gleder meg til vise dere den! 

Er du glad i strikka klær?

Charlotte 

Tusen takk

 • 07.12.2017 - 11:59

Jeg må få takke alle som følger bloggen min. Som leser den hver dag, og som kommenterer innleggene mine. Det setter jeg så utrolig stor pris på. Uten dere så hadde jeg ikke blogget. Det er deres tilbakemeldinger som teller. Hadde jeg ikke fått kommentarer på det jeg skrev, så hadde jeg nok fort ha mistet motivasjonen til å skrive, og latt være. Tusen takk for at akkurat DU tar deg tid til å lese min blogg. Det setter jeg utrolig stor pris på ♥

I går skrev jeg ett innlegg hvor jeg måtte ta ett lite oppgjør med bygdetrollene her i bygda, og generelt folk som har lett for å dømme andre. Disse bygdetrollene vil nok alltid finnes, men de plager meg. Jeg hater folk som dømmer andre. Hvorfor kan de ikke heller bli kjent med personen, i stede for å gå rundt å prate dritt om dem. Det var i forhold til det at jeg snart blir mamma. Har du enda ikke lest det, så finner du innlegget HER.

Igjen - tusen takk for at du stikker innom bloggen min! Jeg har skikkelig mye motivasjon om å blogge om dagen, og det er så morsomt. Kan ikke huske jeg har vært så aktiv, og jobbet så mye med bloggen. Nå håper jeg bare motivasjonen holder seg oppe, og at jeg kan fortsette å blogge om ting jeg brenner for.

Lag deg selv en fin dag i dag! 

Charlotte 

"Hun kommer til å bli en dårlig mor"

 • 06.12.2017 - 11:53

Folk har så lett for å dømme andre. Folk tror de kjenner en, men så tar de så fullstendig feil. De har ikke daglig kontakt med personen, og ser kun hva som skjer via sosiale medier. Eller så kjenner de kanskje personen fra før fra skolen.

Mange har nok ulike tanker om hvordan jeg kommer til å bli mor. Jeg har en fortid som alle andre. De tenker nok at «herregud, skal Charlotte bli mamma!!? Og hun som har slitt så mye psykisk og hatt det vanskelig opp igjennom årene!» For de som har en tilknytning til meg, enten det er gammel klassekamerat eller hva det er, så gjør de seg nok tanker på hvordan dette vil gå.

Jeg er så lei av at folk skal dømme ut ifra fortiden, og ting de ser på sosiale media. Vi alle gjør faktisk feil her i verden. Verken DU eller JEG er perfekte. MEN ? vi kan faktisk forandre oss. Det siste året har jeg jobbet knallhardt med meg selv. Jeg har fått god hjelp med psyken, og jeg har måttet avgjørelser som har vært vanskelige. Jeg har sagt farvel til venner jeg har hatt, og jeg har virkelig tatt meg selv i nakken.

Nå i dag kaller jeg meg selv for frisk. Jeg sliter ikke psykisk lenger. Det er en fantastisk følelse å ha. Jeg har faktisk sett på meg selv som frisk i over ett halvt år nå. Jeg har det så mye bedre med meg selv nå enn det jeg har hatt tidligere. Merker at for hver dag som går, så faller flere brikker på plass. Det går den rette veien. Jeg har fått mer orden på livet, og føler meg 10 kilo lettere enn før. Jeg tar også mer ansvar enn jeg har gjort tidligere.

Når det gjelder graviditeten, og det at jeg skal bli mamma. Greit, det var ikke planlagt i det hele tatt.. Ikke er jeg sammen med barnefaren, og ikke har jeg en jobb eller utdanning. Men det gjelder å gjøre det beste ut av situasjonen. Jeg tok ett valg, og jeg valgte å beholde barnet. Det er det som føltes riktig for meg, så da ble det sånn. Jeg gleder meg kjempemasse til å bli mamma. Og igjen ? ikke tro jeg ikke tar ansvar, for det har jeg gjort. Jeg har hatt kontakt med barnevernet og kommunen generelt om dette med at jeg skal ha barn. Nettopp på grunn av at jeg har slitt mye psykisk. Det var faktisk jeg selv som tok initiativ, og tok kontakt med de helt selv. Jeg ønsket nemlig å være på den sikre siden. 

Jeg tror jeg kommer til å bli en kjempegod mor jeg. Jeg har så mye omsorg i meg, så jeg kommer til å være skikkelig overbeskyttende og ta godt vare på lillegutt. Og går det ikke bra..Ja, da tørr jeg faktisk å innrømme det, og be om hjelp. Verre er det ikke. Såpass voksen er jeg, nemlig.

Vær så snill.. Ikke døm meg ut i fra min fortid, og ting du hører og ser. Bli heller kjent med meg. Jeg har faktisk forandret meg med tiden.  

Charlotte 

Julegavetips til både han og henne

 • 05.12.2017 - 23:28
Charlotte

VelkommenJeg er ei 25 år gammel jente fra Hadeland. Venter en gutt i mars 2018. Blogger om min hverdag, psykisk helse og deler fotografier jeg tar. Kontakt/sponsing: cedvardsen305@gmail.com

@frkhagen92

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign