hits

Matvaner under graviditet

 • 01.10.2017 - 00:48

Når man er gravid, så er man gjerne litt ekstra glad i noe når det gjelder mat, godteri og slike ting. Det jeg synes er godt nå er at kvalmen er over, og at jeg nå spiser så og si "alt" igjen. Jeg holder meg selvfølgelig unna det man ikke skal spise når man er gravid.  De første ukene gikk det mye i frukt og kjeks, for det var det eneste jeg fikk i meg. Jeg prøver fortsatt å spise en del frukt, for det er så utrolig godt.  Også er det jo veldig sunt.  Men det er likevel noe jeg synes er ekstra godt, og det er is. Jeg får aldri nok av is. Godt og kaldt. Eller så har jeg ikke dilla på noe spesielt enda.. Det går mye i frukt og sjokolademelk, men drikker mest vann. Iblant tar jeg meg ett glass te også.  Jeg regner med at disse matvanene vil endre seg litt lenger ut i svangerskapet. 

Du som har vært gravid, hva måtte du bare ha når du går/gikk gravid?

Charlotte 

Bakt eplekake i kveld

 • 30.09.2017 - 19:43

Jeg hadde så lyst på eplekake i dag, så da ble det til at jeg måtte på butikken å handle og sette i gang med bakinga. Det er ikke så lenge siden jeg tok den ut av ovnen. Den smakte helt fantastisk. Kaka ble rett og slett perfekt i mine øyne. Jeg er ikke så flink til å bake, men jeg er ganske glad i det når jeg først setter i gang. 

Jeg har faktisk ikke bare laget eplekake i dag. Jeg har laget hjemmelaget pizza også, men jeg glemte å ta bilde av den. Det har blitt mye baking og aktivitet på kjøkkenet i dag, men det er jo så utrolig morsomt. Tror jeg skal sette av mer tid til å bake, for det er gøy. 

Nå skal jeg slappe av med god samvittighet resten av kvelden. Nå har jeg samlet opp nok husmorpoeng i dag. Nå står tven på. Jeg ser på skal vi danse. Håper du får en fin kveld videre.

Charlotte 

Min nye bestevenn

 • 30.09.2017 - 14:27

Si hei til min nye bestevenn! 

Endelig har jeg fått tak i oppvaskmaskin. Den har vært etterlengtet her lenge. Nå har jeg ikke så mye å vaske for hånd lenger, og det er en utrolig deilig følelse. Det er så lettvint og bare sette det rett inn i oppvaskmaskina, sette den på, og så vente en stund. Og vips så er det reint. Da er det bare å ta det ut å sette det på plass der det skal. Vi er veldig heldige her i Norge. Oppvaskmaskin er kjekt å ha nå som det snart kommer en liten gutt også, så det er fint.

♥ Velkommen kjære, AEG Electrolux ♥

Charlotte 

Ultralyd

 • 30.09.2017 - 01:07

Før i dag var jeg på ultralyd på Ringerike sykehus. Det var en utrolig morsom opplevelse.

Jeg satt på venterommet og var så nervøs og spent på en gang. Plutselig ble navnet mitt ropt opp, og jeg reiser meg opp og går mot dama. Hilser på hun, og følger etter. Hun ser på helsekortet mitt, og de andre papirene jeg har med meg.  Noterer ting inn på pcen min. Og vips så var det å slenge seg oppå benken. Hun tar på masse gele på magen min. Fy så kaldt det var. Jeg var så glad der jeg lå. Det var så spesielt. Her ligger jeg, og ser på barnet mitt inni magen min som rører på seg, og som det er veldig mye liv i. Ingenting er jo bedre enn det. Jeg så tydelig hode, ben og armer. Barnet var ikke så stor som hun håpet på, så jeg må tilbake i slutten av oktober. På ultralyden fant hun ut at jeg er 17 uker på vei i dag (lørdag) , og ikke 19 uker som fastlegen regnet seg frem til.  Men en glad nyhet fikk jeg jo også da - jeg venter en liten gutt ♥ Hun var ganske sikker på at det var en gutt, men jeg får vite det helt sikkert på neste ultralyd. Det blir spennende å se om det fortsatt blir en gutt, også håper jeg at gutten min har vokst til da. Jeg spiser jo som bare det for tiden, så han bør få den næringa han trenger. Jeg gleder meg kjempemasse til neste gang, jeg! Jeg synes dette var utrolig spesielt og morsomt på en gang. 

Charlotte 

Flua på blomsten

 • 28.09.2017 - 10:27Tok dette bildet med telefonen før i dag. Synes det ble så fint. Flua synes så godt i detaljer, og blomster er jo vakre i seg selv ♥ La det ut på instagram kontoen min i går, men tenkte å vise det her også. Må bli flinkere til å komme meg ut å ta bilder. Nå har jo de fine høstfargene kommet ute også, så nå er det bare å gå ut på tur å få knipset masse bilder! 

Følg meg gjerne på instagram @frkhagen92 

Hva synes du om bildet?

Charlotte 

 

Endelig er kvalmen over

 • 28.09.2017 - 01:25Jeg er så utrolig glad jeg nå ♥  Endelig har kvalmen gitt seg, og det er enklere enn det var å få i seg mat. Det ga seg på fredagen som var, og det er utrolig god følelse å kjenne på. Det var så utrolig slitsomt å kaste opp hele tiden. Nå har jeg spist ordentlig middagsmat i det siste, og det er godt. Jeg kan nok bli litt flinkere til å spise sunt, men jeg prøver nå så godt jeg kan. Nå er det bekkenløsning jeg sliter mest med om dagen, og det er ikke noe særlig. 

Nå går jeg bare og gleder meg til fredag. Da skal jeg på sykehuset på ultralyd. Jeg er så spent. Håper alt står bra til med nurket, og at jeg får vite kjønnet. Har veldig lyst til å vite det, for da blir det litt enklere å kjøpe inn klær, og velge navn. Jeg tror det blir jente, men det er egentlig det samme. Det beste er jo at jeg får ett barn som er frisk, og som har det bra. 

Nå skal jeg finne senga. Klokka løper fra meg i kveld. På tide med litt søvn nå.

Charlotte 

I love nu skin

 • 25.09.2017 - 17:15

Helt siden slutten av mai har jeg brukt produkter fra nu skin jevnlig. Jeg blir enda overrasket over hvor raskt man ser resultater. Og herregud så mange gode produkter jeg har blitt glad i. Mine favoritter er tannkremen og ansiktsmasken som du ser på bildet over. Det er også veldig mange andre produkter jeg har blitt glad i. Jeg har rett og slett blitt mer opptatt av å ta vare på huden. Både innenfra og på utsiden.  

Denne fotkremen her har jeg også blitt veldig glad i - og jeg vet at den er veldig populær. Passer både for unge og eldre! Du ser fort endring om du har veldig tørre føtter, og smører denne på. Jeg bruker denne fotkremen 2-3 ganger i uka. 
 


Jeg tror jeg har verdens beste jobb som selger så gode produkter. Jeg er nemlig opptatt av kvalitet, og da betaler jeg gjerne litt ekstra.  Så lenge jeg vet at det funker, og de er gode, så er det gull verdt ♥

Charlotte 

Bekkenløsning er noe dritt!

 • 19.09.2017 - 23:55


17 uker på vei

Åhh fy flate. Det er så vondt. Hvordan i huleste skal man overleve dette her da? I morgen må jeg få ringt legen. De svarer jo tydeligvis ikke på sms tjenesten dem har. Jeg har så vondt i rumpa og nederst i ryggen. Ja, egentlig hele ryggen. Føler meg stiv som en stokk. Merker smertene ganske godt. Det beste er å ligge rett ut i senga. Håper på å få kommet meg på apoteket på Gran snart, så jeg kan få kjøpt meg bekkenbelte. Må bare finne noen som kan kjøre meg. Alle jobber og er opptatte på dagtid, så det er en utfordring. Jeg får så vondt i beina hvis jeg går langt også. Kanskje jeg bare må få tak i krykker? Jeg leste om bekkenløsning på nett. Da var det bekkenbelte og eventuelt krykker for å avlaste beina litt som kunne hjelpe. Det som også kan hjelpe er å få henvisning til fysioterapeut, kiropraktor eller akupunktur. Bare håper jeg kan bli kvitt disse smertene på ett vis, for det er ikke noe godt. 

Nå sitter jeg og ser på mandagsklubben på tv Norge. Skal snart legge meg. 

Hvordan har dagen din vært?

Charlotte 

Vinneren av konkurransen

 • 15.09.2017 - 22:13

Herregud! Nå må jeg skjerpe meg. Her sitter jeg og ser på the voice, og brå kommer på at jeg skulle ha kåret en vinner for lenge siden. Jeg skulle jo ha kåret en vinner på lørdag som var. Det er nesten EN UKE siden det. Uff og huff.. Men nå dere.. Nå har jeg kåret en vinner som har vært så heldig å vinne den flotte krystallringen som du ser på bildet over.

Sjekk ut videoen, så ser du vinneren :

Go4c8Bb094U

Gratulerer så masse til den heldige vinneren! Du blir kontaktet på mail! 

Charlotte 

Stellebord på plass

 • 07.09.2017 - 13:12

Her starter man tidlig, men jeg tenker jo fortere jo bedre. Jeg var så heldig og fikk kjøpt ett brukt stellebord av ei jeg kjenner til bare 400 kr. Jeg er veldig fornøyd med stellebordet. Det er med badekar. Det er også mye oppbevaring på det, og det er utrolig kjekt når man skal stå der å skifte bleier og kle på barnet.  Kjekt å kjøpe det man kan brukt, så blir det mye billigere enn hvis man skal kjøpe det helt nytt. Selvfølgelig er det noe jeg ønsker å kjøpe helt nytt da, men det er jo ikke så mye. Så nå har jeg stellebord og seng på plass. Det er en start! Har også litt klær da, men skal vente til jeg vet kjønnet til å få tak i mer. Det er så mye lettere når man vet kjønnet. Det får jeg forhåpentligvis vite i løpet av slutten av uka ♥ 

Minner om konkurransen jeg har gående på bloggen min HER 

Charlotte 

Jeg får ikke sove

 • 07.09.2017 - 01:59

Hei i natten! En frustrert gravid kvinne her.. Irritert over at jeg ikke får sove her jeg ligger. Så utrolig irriterende. Spesielt når jeg egentlig har ett møte i morgen! Kan bare glemme å komme på det møte nå. Det blir for lite søvn til at jeg klarer å komme meg opp. Jeg er nemlig avhengig av x antall timer nå som jeg er gravid. Bare ligger i senga og snur på meg, og bytter liggestilling hvert femte minutt. Er det ikke typisk da? Når man først skal noe, så får man ikke sove.. Kanskje jeg bare må stå opp, og gjøre noe så lenge. Kanskje jeg blir trøtt, og da sovner lettere etterpå. Jaja, jeg får bare fortsette å prøve. Er jo egentlig kjempetrøtt, og vil sove, men hjernen vil ikke samarbeide. 

Flere som er våkne der ute?

Charlotte 

Minner om konkurransen på bloggen som du finner HER

Kvelds snacks

 • 05.09.2017 - 19:48

Jeg fikk så lyst på grønnsaker og dip til kvelds, så jeg gikk bort på joker og handlet inn det som trengtes. Noe må jeg jo prøve å få i meg. Så nå sitter jeg her og skriver til dere mens jeg knasker på en gulrot. I bakgrunnen står TVNorge på. "Mitt kjøkken ruler".  Aldri sett det før, men litt morsomt å se på. Nå går resten av kvelden til bare å slappe av og ta livet med ro. Håper du har en flott kveld hvor enn du er i verden.

Charlotte 

 

 

Maten smaker ikke når man er gravid

 • 05.09.2017 - 17:14

Herregud, hva skal jeg spise? Jeg begynner snart å få skikkelig problemer med å få i meg nok mat. Stakkars lille nurket som er i magen min. Det er så frustrerende. Jeg føler jeg har prøvd å spise så mye forskjellig, men jeg finner liksom ingenting som er noe særlig godt. Smakssansene blir totalt forandret når man går gravid. Jeg har jo aldri vært kresen på mat tidligere før jeg ble gravid, så det å være så kresen på mat nå er så frustrerende. Jeg elsker jo egentlig mat, og er ett matvrak, men ikke nå. 

Det jeg synes er best å spise er reint kjøtt som biff da. Men jeg kan jo ikke spise det hele tiden. Må skjerpe meg litt når det gjelder grønnsaker også. Jeg spiser mye frukt da. Har fått dilla på epler. Nå går det i røde epler, også drikker jeg en del sjokomelk. Jeg prøver og prøver å finne noe, men neida. 

Hva spiste du når du var gravid? Har du noen gode tips? 

Charlotte 

PS. Har konkurranse på bloggen nå. Du finner konkurransen HER

Konkurranse

 • 05.09.2017 - 12:52

Sponset

Jeg har vært så heldig og fått lov til å dele ut nok en gang ett smykke fra korspaahjertet.com . Denne gangen har du muligheten til å vinne denne krystallhjerteringen.  Er det noe jeg elsker, så er det smykker. Det får man aldri nok av. 

Har du lyst til å vinne?

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen navn og e-post, så trekker jeg en vinner førstkommende lørdag (09.09.17)

Lykke til!

Å ta de rette valgene

 • 01.09.2017 - 10:31

Tok jeg det rette valget, eller var valget jeg tok helt feil? Magefølelsen min virker litt usikker.  Jeg tenker mye på det om dagen. Hva skal jeg gjøre? Kanskje var det ikke riktig i det hele tatt? Jeg bruker tiden på å kjenne etter.  Kjenne etter hva hjertet mitt forteller meg. Kanskje var det ikke riktig, eller kanskje jeg bare må endre litt på måten jeg tenker på? Åhh, der ja. Få det ut. Å gråte er bare sunt. Det er lov.  Man føler seg så mye bedre etterpå.

Jeg har nå gått i flere dager og tenkt på det samme hele tiden, men jeg har nå klart å snu alt det negative til det positive. Bare prøv selv.  For hver setning du sier som er negativt, så snu det til det positive.  

Eksempler; 
-  I dag er det en ræva dag - Dagen i dag kommer til å bli så bra 
- Jeg får det ikke til - Jeg skal få det til.  Dette klarer jeg! 

Greit, jeg tror du skjønner tegninga her.

Det jeg prøver å fortelle med dette innlegget er at du må ha trua på deg selv, og følge magefølelsen din. Alt handler om DEG. Du er DU som avgjør og bestemmer hvordan du ønsker at livet ditt skal være. Vi rundt deg kan bare støtte deg på veien å heie på deg. Det er du som må gjøre jobben.

Jeg tror vi fleste kjenner på det om vi har gjort ett feil valg. Vi merker det på hele kroppen. Det gjelder å ta de riktige valgene! 

 

 

Charlotte 


 

 

Charlotte

VelkommenJeg er ei 25 år gammel jente fra Hadeland. Venter en gutt i mars 2018. Blogger om min hverdag, psykisk helse og deler fotografier jeg tar. Kontakt/sponsing: cedvardsen305@gmail.com

@frkhagen92

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign