hits

Stille på bloggen i det siste

 • 28.05.2017 - 15:48Heihei alle sammen! Sola skinner om dagen, og har derfor ikke prioritert bloggen i det siste. Jeg bare nyter sola og er sammen med familie og venner for tiden, og det er rett og slett herlig. I dag er det ikke fullt så fint vær som det var i går og på fredag. Men det er egentlig helt greit med dag uten sol nå. Har fått litt farge på kroppen i det siste, og det liker jeg. Vil bli enda mer brun! Holdte nesten på å bade i går, for det var så varmt. Men får vel vente noen uker til. 

Håper dere har det kjempefint alle sammen! 

Charlotte 

Puss puss så får du en...

 • 24.05.2017 - 11:10


Nå er jeg i gang med å teste en ny tannkrem. En tannkrem som selges "verden over"
Den lysner tennene litt hver gang du bruker den-uten at den inneholder blekemidler, og heller ikke såpe! 
Den skummer derfor mindre, og holder plakk og belegg unna . Ingenting er vel bedre enn det? 

Hva er vel ikke bedre med ett hvitere smil? 
"Smil til verden, og verden smiler tilbake" 

Gleder meg til å få hvitere tenner!

Charlotte 

Er du flink til å si nei?

 • 23.05.2017 - 18:12

Jeg husker før da jeg var litt yngre. Det å si nei var ett ukjent svar for meg. Jeg svarte ja til alt jeg ble spurt om. Var redd for å si ifra. Redd for å få kjeft. Redd for hvordan den andre parten ville reagere. Jeg var opptatt av å hjelpe alle andre rundt meg, for det ga meg glede. Uten å ta hensyn for meg selv. Det førte til at jeg ikke fikk gjort noe av det jeg ville selv. Fokuserte kun på å hjelpe andre. Det ga meg utrolig mye der og da, men jeg savnet å gjøre det JEG hadde lyst til.  

Etterhvert fant jeg ut at jeg måtte kjenne mine begrensninger. Ta hensyn til meg selv, og ikke alle andre. Jeg begynte å si nei oftere. Gjorde det jeg hadde lyst til, men samtidig hjelpe andre når det trengs. I dag har jeg blitt mye flinkere til å takke nei på en høflig måte. Jeg er fortsatt like glad i å hjelpe andre mennesker rundt meg, men når jeg ikke fikk den samme hjelpen tilbake måtte jeg tråkke ned foten og sette en stopper på det.  Jeg har blitt mer bevisst på hvem som er mine virkelige venner, og ikke. Hvem jeg kan hjelpe, men samtidig vite at de er der for meg når jeg trenger hjelp til noe.  

Det å si nei kan være utrolig vanskelig. Men det er viktig at du følger hjertet ditt. Du har faktisk ditt eget liv som du må ta ansvar for. Jeg tror alle kan bli flinkere til å si nei. Vi har så lett for å si ja, og gjøre det man blir spurt om. Men hva gir det deg? Hva oppnår du med det? 

Mitt råd fra meg til deg;  Bli flinkere til å si nei! 

Charlotte 

Nå skinner sola

 • 23.05.2017 - 12:59Herlig! Sola skinner, og i dag går det an å sitte ute i sola å kose seg. Jeg sitter ute og prøver å få litt farge på flesket. Hører på musikk, drikker appelsinjuice og bare koser meg. Har akkurat kommet meg ut av dusjen, så kroppen er nyvasket også. Herlig med sommerdager hvor man kan tilbringe dagen ute ♥ 
Blir nok sittende her en stund, for jeg elsker når sola er fremme. Mangler bare en is nå, så blir det bra.

Ønsker dere en herlig dag der ute! 

Charlotte 

Snö of Sweden

 • 22.05.2017 - 10:02

Reklame1. HER

2. HER

Over ser du mine 2 favoritter fra snö of Sweden kolleksjonen. Jeg har fått helt dilla på smykker i det siste. Vil gå med det hele tiden. Ønsker meg enda flere smykker i samlingen min, da jeg ikke har så veldig mange smykker fra før. Hva synes du om disse 2 halskjedene? Er de ikke fine? Fant dem inne på smykker.no sine sider.  Klikk deg gjerne innom for å se alle Snö of Sweden halskjedene de har.  


Er du glad i smykker?
 

Charlotte 

Lurer du på noe?

 • 21.05.2017 - 20:54Tenkte jeg skulle kjøre i gang en så kalt spørrerunde. Vet ikke om det er noe dere lurer på, men tenkte uansett å høre. Får jeg inn mange spørsmål som dere lesere lurer på, så lager jeg en video hvor jeg svarer på dem. Så spør i vei! Svarer på så og si alt. 

Ha en fin kveld <3

Charlotte 

Snørrunge

 • 21.05.2017 - 18:21

Uff, så dårlig man skulle være da. Tror ikke kroppen min tålte den treninga på torsdagen og fredag. På torsdag trente jeg på treningsstudio og på fredag gikk jeg lang tur. Etter det har jeg blitt skikkelig forkjøla. Hoster og er skikkelig snørrete. Det er mye verre i dag enn det var i går. Utrolig slitsomt, men fortsatt like blid da. Håper virkelig at formen blir bra fort, for det er så utrolig kjedelig å være syk. Synes ikke det er lenge siden jeg var dårlig heller jeg. Men men. Får vel ikke gjøre annet enn å ta det med ro, og håpe at formen blir bedre etterhvert.  Føles ut som jeg har 5 kg snørr som skal ut.. Usj a meg!  Nå skal jeg se på film og bare ligge rett ut og slappe av! Håper dere alle har hatt en fin søndag! 

Charlotte ♥

Dagens ord

 • 20.05.2017 - 11:46Er ikke dette sitatet fint? Dette sitatet minner meg om våren. Hvor vårblomstene blomstrer og fuglene kvitrer. Sola er framme og varmer. Både blomster og mennesker. Det er typiske vårtegn. Og det er disse detaljene som dette jeg ikke er noe god til å legge merke til. 

Dagens ord ga meg også en liten påminnelse. Den minner meg om at jeg må bli flinkere til å se detaljer ute i naturen. I går så jeg ett ekorn når jeg var ute og gikk med nabohunden. Jeg ble så glad! Det jeg vil frem til med dette innlegget er at jeg tror vi alle kan bli flinkere til å komme oss ut, og se seg rundt over ting som skjer ute. Legge merke til de små detaljene og smile over dem. Hva skjer ute? Har blomsten jeg gikk forbi i går endret seg? Hvordan er været? Er gresset grønnere? osv osv Kom deg ut, og nyt været. Snart håper jeg det kommer enda mer sol, så man kan tilbringe enda mer tid ute med familie og venner. Grilling og sosiale samvær. Også gleder jeg meg til det blir varmere i været, så jeg kan bade.

Charlotte 

Meg og turkameraten min

 • 19.05.2017 - 14:23Nå kan jeg ta helga med god samvittighet. Jeg har nemlig vært ute på lang tur.  Jeg og turkameraten min, Mini. Snilleste bikkja å ha med på tur. Det er naboen min sin. Setter så utrolig stor pris på at jeg kan ta med meg hunden når jeg skal ut å gå. Alltid koselig med selskap.

Nå sitter jeg her nydusjet og sliten. Merker jeg er litt trøtt her jeg sitter. Fått drukket masse vann og spist 2 knekkerbrød.  Vi gikk hele 7,13 km. Det er veldig langt. Spesielt for meg som ikke pleier å gå så langt. Kommer til å bli skikkelig støl i morgen, men det er så verdt det. Målet mitt er å komme ordentlig i gang med treningen. Få en god rutine, og holde det gående. Det er så herlig å kjenne at man har brukt kroppen til noe fornuftig. Kjenne svetten bare renner. Da er det godt å få dusjet, og hoppe i rene klær.

What doesn't kill you make you stronger

Charlotte ♥

Første dag på trening

 • 18.05.2017 - 19:02I dag var første dagen på treningssenteret. Jeg var så heldig å få ett godt tilbud på mail som jeg rett og slett ikke klarte å si nei til. Og trening er viktig, så jeg er glad jeg kan komme i gang igjen med treningen. I dag løp jeg litt på tredemølla og trente litt styrke. Utrolig deilig å få svetta skikkelig. Kan ikke huske sist jeg svetta så mye. Målet mitt er å trene 3 dager i uka. Tar det ganske rolig i starten, så kan jeg heller øke litt mer etterhvert. Kommer nok til å melde meg på noen gruppetimer også. Det er så morsomt. 

Charlotte 

Blogger jeg leser

 • 18.05.2017 - 09:42


Bianca Simonsen 
Du kan finne bloggen hennes ved å klikke her 


Kristina Andersen
Du finner bloggen hennes ved å klikke her


Marthe Borge
Du finner bloggen hennes ved å klikke her 


Sophie Elise
Du finner bloggen hennes ved å klikke her 
 


Marthe Johannessen
Du finner bloggen hennes ved å klikke her


Dreamofstyle
Du finner bloggen hennes ved å klikke her

Her er bloggene jeg leser aller mest, men jeg er innom mange andre blogger også. Spesielt de jeg følger. Men de jeg har vist over er mine favoritter. Må bare bli flinkere til å kommentere på dem. Det er jeg skikkelig dårlig til. 

Hvilke blogger leser du? 

Charlotte 

Nytt innkjøp; Bio Oil

 • 16.05.2017 - 15:09

Dette produktet her er vel for godt til å være sant eller? Jeg leste at dette kan fjerne strekkmerker, arr, ujevn hudtone, aldrende og tørr hud. Det skal hjelpe mot dette ved bruk av denne 2-3 ganger i uka i 3 mnd. Så da må jeg vel bare teste å se. Jeg er litt sånn skeptisk til produkter som sier de kan fjerne ditten og datten, for jeg har aldri hatt trua på slike produkter. Men funker det, så skal jeg selvfølgelig skryte av produktet opp i skyene etter å ha fått testet det ut. Jeg har nemlig noen strekkmerker på lårene jeg gjerne skulle ha fått fjernet, så nå er det bare å teste i vei.

Har du prøvd det før? Hvordan funket det på deg?

Charlotte ♥

En rose i perler

 • 11.05.2017 - 10:32

Etter å ha sett flere drevet med slike perlebilder, så måtte jeg også bare prøve. Jeg bestilte det på wish. Jeg må bare si jeg elsker wish. Så mye bra på den siden til en lav pris. For dette perlebildet betalte jeg kun 24 kr.

Jeg brukte 3 dager til å lage denne rosen, og jeg må si jeg er utrolig fornøyd. Det tok veldig lang tid, men artig å ha litt å pusle med. Har allerede bestilt meg ett nytt perlebilde. Jeg synes det var så utrolig morsomt, så jeg må bare fortsette å lage nye. Nå skal jeg kjøpe en ramme til den, og få rammet den inn. Den blir fin å ha på en vegg her i leiligheten.

Noen andre som har testet ut dette? 

Charlotte ♥

Interiør inspo

 • 06.05.2017 - 10:24
Charlotte 

Solrik dag

 • 05.05.2017 - 20:47


Wow, for en dag med strålende sol! Jeg satt ute i flere timer i solen på dagen i dag og strikket. Driver fortsatt og strikker surresokker. Synes de er utrolig morsomme å strikke. Litt ekstra artig er det nå som jeg strikker sokker til besteforeldrene mine. Jeg har fått skikkelig farge ute i sola i dag. Jeg er så glad jeg ikke satt lenger, for solkrem har jeg ikke. Jeg er veldig rød, men heldigvis er jeg ikke så solbrent at det svir. 

Føler meg forresten veldig sporty i antrekket jeg har på i dag.  Elsker den nye tightsen min fra wish! Wish altså! Ett kapittel for seg selv det! Er ikke så lenge siden jeg fikk garn derfra som jeg skal strikke teppe av. Skal vise dere garnet senere. Tror jeg må vise de kule sokkene jeg strikker nå også. Det er så fancy garn med masse ulike farger. Det blir så fint.

Nå sitter jeg hos en kamerat og drikker kaffe og bare skravler. Vi koser oss masse. 

Håper dere har hatt en fin fredag! 

Charlotte 

Litt musikk

 • 05.05.2017 - 11:09

Charlotte 

Har jeg ett kjedelig liv?

 • 02.05.2017 - 11:50Hva skal jeg blogge om? Har jeg ett så kjedelig liv at jeg har ingenting å skrive om? Virkelig? For en måned siden ca hadde jeg så mye jeg ville skrive om, og nå finner jeg ikke igjen de punktene jeg skrev ned. Hvordan klarer dere blogge å skrive om noe hele tiden? Hvor henter dere inspirasjon fra? Jeg har jo ikke så spennende liv, men jeg føler allikevel en trang for å dele.  Enten så går det i møter liksom eller så sitter jeg på stolen hjemme og strikker, ser på tv eller er foran pcen. Iblant er jeg ute en tur og går tur. Men å blogge om dette hele tiden blir jo utrolig kjedelig i lengden da. Kanskje jeg ikke har behov får å blogge mer. Kanskje jeg bare må ta en pause. Men trangen blir der allikevel. Jeg har lyst til å blogge, men inspirasjonen ligger ikke der. Nå begynner jeg å jobbe på torsdag, og det gleder jeg meg til. Enda noe mer jeg kan fylle dagene mine med.  Men skrivelysten - den er nok borte en god stund til! 

Charlotte 

Kom mai du skjønne milde

 • 01.05.2017 - 11:25Ny måned, og ett steg nærmere sommeren. Mai er en flott måned. Dagen i dag er jo litt spesiell, også er det jo nasjonaldagen våres denne måneden. Gleder meg til å finne frem bunaden på 17 mai. Jeg håper at mai måned blir en enda bedre måned enn april. Selv om april måned har vært veldig fin for min del. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å få denne måneden blir bra. Men det er jo mye positivt som skjer fremover. Jeg har jo tross alt fått meg jobb, og jeg starter opp på torsdag. Det ser jeg veldig frem til. Håper også at mai måned vil bli på varmere dager og mer sol. Jeg skal dele hva jeg skal begynne å jobbe med når jeg har fått skrevet under på kontrakten. 

Velkommen mai måned!

Charlotte 

Charlotte

VelkommenJeg er ei 25 år gammel jente fra Hadeland. Venter en gutt i mars 2018. Blogger om min hverdag, psykisk helse og deler fotografier jeg tar. Kontakt/sponsing: cedvardsen305@gmail.com

@frkhagen92

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign