hits

12 dager igjen

 • 01.03.2018 - 15:29

Har jeg ikke følt på at tiden går sakte før, så gjør jeg det nå. Merker jeg er veldig utålmodig om dagen. Nå vil jeg bare føde, og bli ferdig med det.  Men det er enda 12 dager igjen til termin. Nå vil jeg at Nicklas skal komme til verden. Få en ny start på livet. Jeg er så spent. Det kommer nok til å bli veldig slitsomt i starten, men så går det nok seg til etterhvert. Det blir rart å bli mamma for første gang. Jeg skal faktisk ta meg av ett barn. Ett barn jeg har vært med å produsere. Det er så mange tanker som surrer oppi hodet mitt. Mest nysgjerrige spørsmål om hvordan alt vil gå. Jeg er ikke i tvil om at jeg blir en god mamma. Jeg har ett hjerte av gull, og har alltid vært omsorgsfull, og bryr meg om de rundt meg.

Det å ha barn er nok mye mer jobb enn jeg tror, men jeg gleder meg veldig. Kommer til å snu hverdagen min totalt på hodet, men det kommer til å bli så verdt det. Jeg bare tar dagene med ro om dagen, ruger og venter på at noe skal skje. Håper ikke jeg går så lenge over termin, for nå er jeg lei av å vente. Nå er jeg lei denne magen.Nå vil jeg ha han ut. Hadde jeg fått kunne velge, så hadde jeg føda i går. Om ikke før også. Men det er det ikke jeg som bestemmer. Han kommer når han er klar, så sant jeg ikke må bli satt igang.

Merker jeg er veldig sliten om dagen. Jeg sover når jeg kan, og gjør minst mulig. Det blir mange late dager hvor jeg bare slapper av og strikker. Eller så blir det tv titting. Jeg gjør selvfølgelig litt husarbeid når jeg orker det, men merker det er mer slitsomt med alle slike praktiske ting nå enn før.

Tålmodig skal jeg ihvertfall ikke skryte på meg at jeg er. Jeg er så utålmodig som det går an å bli. Skulle ønske det gikk an å spole frem i tid. Må bare holde ut siste tiden nå. Føles ut som evigheter, men plutselig en dag skjer det noe og da er det i gang.

Charlotte

Har dere noen spørsmål?

 • 21.02.2018 - 21:31

Er det noe jeg synes er morsomt, så er det å svare på spørsmål. Nå er det lenge siden jeg har hatt en såkalt spørsmålsrunde, så tenkte å benytte meg av den anledningen nå. Dere sitter kanskje der og lurer på noe, eller bare ønsker å stille ett spørsmål som jeg kan svare på. Er det noe dere lurer på, så legg igjen spørsmålet/spørsmålene dine i kommentarfeltet, så skal jeg svare på de på søndag. Jeg svarer på det aller meste.  

Håper noen vil ta seg tid til å legge igjen noen spørsmål! Det er jo så moro å svare på spørsmål fra deg som leser bloggen min! 

Charlotte 

En liten update

 • 26.01.2018 - 22:01

Hei! Hvordan har du det? Jeg har det greit, men jeg merker at fødselen nærmer seg nå. For en liten stund siden begynte jeg å måle blodsukkeret. Det går veldig bra. Når man har svangerskapsdiabetes er også kostholdet og fysisk aktivitet viktig. Derfor er jeg veldig flink til å spise sunt og variert. Det å være i aktivitet skal jeg ikke skryte på meg at jeg er så flink til. Jeg prøver å få gått noen turer, men jeg merker jeg mer sliten for tiden og orker mindre av gangen. 

I går var jeg på sykehuset angående svangerskapsdiabetesen. Heldigvis slipper jeg insulin, men jeg skulle måle mye mer enn 2 ganger i uka som jeg har startet med. Jeg skal faktisk stikke meg HELE 6 ganger i løpet av en dag. Det skal skje 3 ganger i uka. Det er ganske mange ganger, men det går nok fint. Kommer sikkert til å få vondt i fingrene etter så mye stikking etterhvert.  Glad jeg har 10 fingre, og kan bytte på. Nå som jeg har svangerskapsdiabetes, så blir jeg fulgt opp veldig nøye. Jeg er hos jordmor en gang i uka nå, men det er bare bra.  

Eller så skjer det veldig lite. Jeg er mye trøtt, men det går igrunn ganske greit. Har rett og slett ikke orket å blogge noe særlig i det siste, og det må jeg bare beklage. Men helsa kommer først. Jeg skulle egentlig ha kåret en vinner av hverdagslykke boka på mandag som var også, men det passet ikke..Har ikke orket å blogge før nå.

Konkurransen er avsluttet, og jeg vil trekke en vinne av hverdagslykkeboken i morgen! 

Nå skal jeg slappe av resten av kvelden, og så blir det nok senga ganske snart! 

Vi blogges plutselig igjen. 

Charlotte 

Hei, dere!

 • 15.01.2018 - 22:40

Hei alle fantastiske herlige mennesker der ute. Alle og enhver. Beklager for at jeg ikke har blogget så mye i det siste. Formen min har vært litt opp og ned i det siste. Jeg har vært litt små forkjøla. Skiftet mellom tett og rennende nese, og det ga meg veldig hodepine. Det er så slitsomt når det står på, men nå er jeg heldigvis i bedre form. Jeg merker det godt at fødselen nærmer seg nå. For kort tid siden fikk jeg vite at jeg nå har svangerskapsdiabetes.  Har også en del kynnere som gjør vondt. Det kommer og går, og det er ikke noe godt i det hele tatt.  Søvn er det også dårlig med, dessverre. Det er utrolig slitsomt. 

I dag har jeg vært på kontroll på Ringerike sykehus. Det ble både vanlig ultralyd og vaginal. Det så veldig greit ut, men han ligger med hodet sitt ganske langt ned mot bekkenet, så jeg tror de hadde litt problemer med å måle hele morkaka. Jeg skal tilbake om 3 uker på ny kontroll. De vil følge med meg litt ekstra nøye nå som jeg også har svangerskapsdiabetes. Får jeg i meg for mye sukker, så kan lillegutt fort bli veldig stor, og da blir det keisersnitt. Jeg håper jo på vanlig vaginal fødsel. De fortalte på sykehuset at jeg skal begynne å måle fastende blodsukker, men fastlegen har ikke tatt kontakt enda. Derfor skal jeg ringe legen i morgen. 

Ellers har jeg det fint, men merker jeg er utrolig sliten om dagen når jeg sover lite, og formen er så som så. Jeg hadde en liten episode på kiwi for noen dager siden også. Jeg ble veldig svimmel, og holdte på å besvime. Ble rett og slett veldig dårlig. Derfor må jeg huske på å spise oftere, og jeg må reise meg opp fra stoler og sofaen litt saktere enn før. Nå er jeg også ekstra bevisst på hva jeg butter i munnen. Jeg skal jo ha minst mulig sukker. 

Jeg tar en dag av gangen, og gjør det beste ut av det. Mer får jeg ikke gjort. Nå er det heldigvis ikke lenge igjen til terminsdato. Litt under 8 uker. Nå synes jeg tiden kan gå enda fortere, for nå vil jeg få lillegutt til verden og i armene mine. 

Håper du har det bra! 

Charlotte 

Blitt dårlig

 • 08.01.2018 - 22:22

Hei alle mine fantastiske lesere!

Jeg skulle egentlig kåre en vinner av pleddet i dag, men formen har rett og slett vært elendig. Derfor gjør jeg det heller i morgen.

Det startet med at jeg ble skikkelig svimmel, og nesten besvimte da jeg var på kiwi. Dama før meg i kassa merket dette, og spurte om det gikk bra med meg. «Nei, jeg er svimmel» sa jeg. Fikk satt meg ned på en stol og slappet av litt. Ble litt bedre, og så ble jeg veldig svimmel igjen. Fikk kontaktet jordmor. Hun sa jeg måtte komme meg hjem å få lagt meg ned på siden, og få i meg nok med mat og drikke. Kom meg hjem, og fikk satt matvarene på plass. Tygde noen biter av ett eple, og la meg i senga. Jeg frøys, så jeg tok meg en rask tur i dusjen. Svetta nemlig som en gris når jeg var på kiwi. Kom meg tilbake i senga, og sovnet.

I 18 tiden lagde jeg meg middag. Lagde meg laks med dill og sitron med poteter, agurksalat og sandefjordsmør saus til. Så ble formen verre igjen. Bestemte meg for å ringe legevakta, og jeg fikk pratet med ei dame på Gjøvik. Ut ifra det hun fortalte, så er det nok bare ett virus. Jeg har helt sikkert fått influensa, men tenkte det var greit å ta kontakt uansett. Hadde egentlig planer om å ta meg en tur til legen nå i kveld, men det tok så lang tid før legevakta på Gran ringte. Fant derfor ut at jeg skulle ringe opp til Gjøvik igjen, og si jeg heller bare legger meg og heller tar det hos jordmor i morgen. Så nå ligger jeg i senga. Skriver dette til dere. Skal straks prøve å få meg litt søvn. Håper virkelig formen blir bedre.

Håper dere har forståelse for at jeg ikke orker å trekke noe vinner i dag! Har du ikke deltatt, så har du fortsatt mulighet. Du finner innlegget lenger ned på siden.

Charlotte 

Trøtt og lite energi

 • 05.01.2018 - 17:05


Bildet er hentet fra pexels.com

Det er så irriterende. Jeg er så trøtt om dagen, og orker seriøst ingenting. Alt jeg gjør er å spise og sove. Eller så sitter jeg i godstolen min i stua som jeg alltid sitter i. Ser litt på tv. Jeg håper det har med graviditeten å gjøre at jeg er så trøtt. At jeg bare trenger mye hvile nå rett før termin. Kanskje kroppen driver og lader seg opp til fødsel? Kanskje skjer det mye i kroppen som gjør at jeg bare er mye trøtt, og bare vil sove? Det er jo ikke så lenge siden jeg var hos legen og tok blodprøver. Da hadde jeg jo B12 mangel og mangel på jern. Jeg har jo vært hos legen og fått B12 sprøyter, og jeg tar jerntabletter og spiser mye leverpostei. 

Jeg blir så irritert når jeg er så trøtt, og ikke orker å gjøre noe fornuftig. Jeg har jo lyst til å være kreativ, skrive masse og blogge enda mer. Men når ikke energien eller gnisten er tilstede, så blir det vanskelig. Da får jeg vel bare slappe av da? Sove og spise. Gjør jo selvfølgelig litt huslige ting iblant også. Allikevel er jeg trøtt hele tiden. Det er litt slitsomt. Håper virkelig jeg får tilbake litt energi snart, så jeg orker å gjøre litt mer ut av dagene. 

Minner forresten på konkurransen jeg har på bloggen. Du finner innlegget om konkurransen HER

Charlotte 

Lik min facebookside

 • 04.01.2018 - 18:01

Hei alle sammen! 

Jeg vil bare fortelle dere om at jeg har egen facebookside knyttet til bloggen! Jeg deler alle innleggene jeg skriver her, og har planer om å dele enda mer på siden også. Jeg har også tenkt til å være mer aktiv på facebooksiden min. Dele bilder, videoer og andre ting dere ikke får se her på bloggen.  Jeg har også lyst til å starte opp med å sende direktesendinger der også etterhvert, men det avhenger at flere ønsker å følge meg. 

Hadde satt stor pris på om du vil ta deg tid til å like facebooksiden min! Du finner den HER

Har du egen facebookside til din blogg? Del gjerne link til siden din med meg, så går jeg inn og liker den! 

Charlotte 

Nytt år. Ny start.

 • 02.01.2018 - 18:15

2018 er her. Nytt år med nye muligheter. Jeg har virkelig sett frem til 2018, og endelig er det nye året her. Jeg ser veldig frem til å bli mamma, og er veldig spent på hvordan det går. Jeg ser frem til ett år med mer blogging også. Det kommer nok til å bli min jobb ved siden av mammarollen når den trer inn. Jeg jobber også veldig aktivt med å finne nye sponsorer, og i jula fikk jeg tak i en ny sponsor til bloggen. Jeg hadde egentlig planer om å kjøre en konkurranse i går, men det fikk jeg ikke tid til. Skal prøve å få lagt ut konkurransen i morgen. Gleder meg veldig til å vise dere! 

Eller så har jeg planer om å starte å videoblogge. Jeg har kun mobilen til å bruke foreløpig, men kanskje jeg må gå i innkjøp av ett lite videokamera etterhvert? Jeg får se! Første video kommer ganske snart! Driver fortsatt og planlegger bloggingen litt fremover. Får ikke helt bestemt meg om jeg skal ha faste dager hvor jeg legger ut ulike innlegg, eller om jeg skal legge det ut etterhvert som det passer seg.  

Jeg tror 2018 blir ett bra år. Satser på at det blir enda bedre enn 2017!

Charlotte 

Oppsummering av 2017

 • 01.01.2018 - 23:15

2017 har vært ett veldig bra år. Mest oppturer, men også noen nedturer. Det har vært ett innholdsrikt år. 

2017 har vært ett år hvor jeg har kjent på hvor viktig det er å bo ett sted man trives. Når jeg flyttet inn i denne leiligheten i desember 2016, så ble hverdagen min automatisk mye lettere. Helt ny leilighet. 2017 har vært ett år hvor jeg har jobbet mye med meg selv. Jeg gikk til samtaler på DPS, samtaler med psykisk helse og jeg tok generelt imot all hjelp jeg kunne få av alle rundt meg. Jeg jobbet mye med meg selv, og hadde fokus på å ha en god balanse mellom det å være alene, men også komme meg ut å være sosial. Treffe mennesker.  Jeg er nemlig litt i overkant glad i å være alene, så det å ha en balanse mellom det å være alene og sosial er viktig for meg.

I mai fant jeg ut at jeg var gravid, og jeg fikk beskjed om å trappe ned, for så å slutte på medisiner.  Da fikk jeg god oppfølging hos DPS, og i starten var det litt tøft, men det gikk igrunn veldig fort over. I starten sov jeg veldig dårlig, og når jeg først fikk sove, så sov jeg litt lenge. Men til slutt fikk jeg en balanse på det også. Jeg kunne ikke gå på medisiner lenger, for det kunne skade fosteret de 3 første månedene. Jeg klarer ikke helt å sette ord på hva det er som har gjort at jeg føler meg frisk, og ikke føler meg syk psykisk lenger.  Om det er på grunn av at jeg er gravid, og venter en sønn, eller fordi jeg føler jeg har mer orden med meg selv, og det rundt meg. Det er vanskelig å sette ord på. 

Jeg har også i 2017 fått bedre kontakt med familien. Når jeg har slitt psykisk, så har man så lett for å stenge de ute. Det var noe jeg gjorde. Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg nå har ganske god kontakt med mamma, og vi krangler sjelden. Tidligere ble jeg ofte sur og irritert, for jeg følte hun brydde seg for mye, og jeg ønsket ikke å ha kontakt. Nå er jeg glad for at vi er gode venner, og vi krangler og er sjelden uenige om ting. Det er en god følelse å ha.

Alt i alt så har 2017 vært ett år med mye bra. Jeg satser på at 2018 blir ett enda bedre år. Det blir ett spennende år når jeg nå snart blir mamma til lille Nicklas. 

Charlotte 

Noen kilo lettere

 • 30.12.2017 - 22:12Er det noe jeg virkelig trengte, så var det en hårklipp. I går dro jeg en tur til Gran, og da bestemte jeg meg for å klippe meg også. Håret var slitt. Slitt en del med floker i håret, så det var godt å få klipt seg. Nå føler jeg meg noen kilo lettere etter å ha vært hos frisøren, for jeg har så veldig tykt hår. Jeg er jo hos frisøren altfor sjelden også. Kanskje 1 gang i året bare. I 2018 skal jeg prøve å få kommet meg oftere til frisøren. 

Jeg er fornøyd med ny sveis. Det var godt å få klipt seg. Alltid en deilig følelse i ettertid med nyklipt hår. Elsker det! 

Charlotte 

Mål for bloggen i 2018

 • 25.12.2017 - 02:54

 

- Blogge minst ett innlegg hver dag

- Blogge jevnlig, og ikke ha store pauser.

- Bli flinkere til å ta bilder til bloggen

- Starte å videoblogge

- Fortsette å ha flere konkurranser. Finne nye sponsorer

- Blogge mer om psykisk helse

- Heller ha færre innlegg med god kvalitet, enn å spamme ned med innlegg etter innlegg

Charlotte 

Lille julaften

 • 23.12.2017 - 23:53

Hei ♥ Håper du har hatt en fin dag, og at du er klar for den store dagen i morgen. Jeg er i hvertfall glad jeg slipper det julestresset. Tror kanskje det er noe mange sliter med. I dag har jeg bare tatt det helt med ro og kost meg. Sett film etter film som har gått på tven. Tror kanskje desember er tiden på året hvor jeg ser flest filmer. Det er så mange fine julefilmer som jeg bare må ha med meg.  Jeg har også vært hos mamma og spist grøt i dag. Uten mandel! Mamma hadde ikke mandler igjen, så det ble heller til at hun skrev ned ett tosifret tall. Vi alle gjettet ett tall, og den som var nærmest vant. Dessverre var ikke jeg den heldige vinneren av julemarsipanen i år. Det ble min lillebror. Var en stund hos mamma etter grøten, for de skulle til ei venninne av mamma å spise rakfisk og ribbe. Jeg kjørte de dit, og tok bilen til mamma hjem. Var forresten innom kiwi på vei hjem, og hentet en pakke der! Gleder meg til å vise dere hva jeg hentet senere.

Nå sitter jeg og ser litt på the holiday filmen. Den filmen ser jeg hvert år. En av mine favoritter! Blir nok senga så fort den er ferdig. I morgen er det julaften. Jeg skal til min storesøster å feire julaften der i år med familien. Det gleder jeg meg veldig til. Gleder meg også veldig til å se tre nøtter til askepott og reisen til julestjernen i morgen også. Det er ett must på julaften. Det MÅ jeg bare ha med meg. Nå skal jeg se ferdig filmen, og så skal jeg finne senga. God natt! 

♥ Ønsker alle mine lesere en riktig god jul ♥

Nyttårsforsetter

 • 20.12.2017 - 11:56

2017 går mot slutten. Når jeg ser tilbake på dette året som har vært, så har det vært både oppturer og nedturer som de fleste opplever. Mest takknemlig er jeg, for at jeg bor i en leilighet jeg trives veldig i. Jeg har fått mer orden på livet, og jeg har blitt frisk. Jeg føler ikke at jeg sliter psykisk lenger, og det er en fantastisk følelse å ha. En følelse jeg ikke har kjent på mange år. Dette året er virkelig året hvor ting har gått den riktige veien, og jeg håper det fortsetter slik fremover. 

Nå kan vi legge dette året bak oss, og se frem mot ett nytt år. 2018 er like rundt hjørnet. Jeg er veldig klar for ett nytt år. Tror det har mye med at jeg er gravid, og venter en liten gutt i mars som gjør at jeg gleder meg ekstra masse. 

Her er mine nyttårsforsetter: 

♥ Få mer orden på økonomien ♥

Siden jeg ikke har noe jobb, så mottar jeg penger fra NAV. Nå er det en forvalter på NAV som styrer pengene for meg, da jeg har vært veldig dårlig med å styre økonomien min tidligere.  Hver uke får jeg "ukelønn" fra NAV. Rett og slett for å kunne klare å styre pengene mine bedre, og ikke bruke opp alt på en gang. 

I 2018 ønsker jeg å bli flinkere til å styre pengene mine selv, og lyst til å få mer ansvar for en litt større sum. Kanskje motta penger hver 14 dag i stede? Jeg tenker at jeg kan skrive budsjett, så jeg klarer å holde mer orden på hvor mye penger jeg skal bruke på.  Målet mitt er jo å kunne styre økonomien min helt selv til slutt.

♥ Bli en god mor for Nicklas ♥
Jeg er gravid, og venter en liten gutt. Har termin 13 mars. Over nyttår må jeg få skrevet en liste over hva jeg mangler, så jeg kan få kjøpt inn det jeg mangler og trenger før lillegutt kommer til verden. Han kan jo komme når som helst, så jeg vil ha alt på plass tidligst mulig. Jeg kommer nok til å pakke til meg og lillegutt ganske tidlig også, for plutselig skjer det noe.

Jeg skal gi all min kjærlighet til Nicklas når han kommer, og være der 100 % for han. Det er nok mye jobb med å ha barn, men jeg ser virkelig frem til det. Det er så verdt det. Jeg kan neste ikke vente. Gleder meg så veldig til å få han i armene mine. 

♥ Få meg jobb, eller begynne på skolen ♥
Det blir nok ikke aktuelt med det første å få seg en jobb eller gå på skole, men så fort jeg får muligheten til det, så skal jeg det. Jeg har veldig lyst til å ta generell studiekompetanse, så jeg kan gå på høyskole senere. Eller så håper jeg å komme i en jobb jeg kan trives i. Jeg tenkte kanskje å få til å ta generell studiekompetanse som nettstudie. Men det må nok vente til lillegutt er over 1 år, og har begynt i barnehagen.

♥ Tilbringe mer tid med familie og venner ♥
Noe som er veldig viktig er familien. Du har helt avhengig av å ha de rundt deg. I 2018 skal jeg bli flinkere til å tilbringe mer tid sammen med familie og venner. Spesielt besteforeldrene mine. Man vet aldri hvor lenge man har de, og jeg vet selv at jeg kan bli flinkere til å ta kontakt og være med de. Jeg kommer også til å bli flinkere til å holde kontakten med de få vennene jeg har. Det er så utrolig viktig å ta vare på de som betyr noe for deg.

♥ Bli flinkere til å spise frukt og grønt ♥
Når det gjelder grønnsaker og frukt, så er jeg ikke noe særlig flink til å spise det. Jeg prøver, men jeg vet jeg kan bli flinkere. Kommer til å bruke 2018 til å bli flinkere til å spise mer variert, og spise mer grønnsaker og frukt. Og fisk! Jeg er egentlig ganske flink til å spise veldig variert, men jeg vet jeg kan bli enda flinkere også.

♥ Få i meg mindre sukker ♥
Jeg er altfor glad i søtsaker. Spesielt svak for sjokolade generelt. Jeg kjøper meg ofte med en sjokolade fra butikken, eller så har jeg blitt veldig glad i sjokolademelk. Kommer til å være strengere med meg selv, og heller prøve å kose meg kun på lørdager. Jeg får heller bytte ut søtsakene med grønnsaker, frukt og nøtter.

♥ Bedre tannhygiene ♥
Ok, jeg innrømmer det. Jeg er utrolig dårlig til å ta vare på tennene mine. Om kvelden er jeg så trøtt, så jeg går som regel rett i sengs for å sove. Jeg pusser kun tennene mine om morgenen, og det er jo altfor lite å pusse tennene sine kun 1 gang om dagen. Jeg som har så svake tenner bør jo helst pusse dem minst 3 ganger om dagen. Nei, her er det bare å skjerpe seg. På tide å kjøpe inn elektrisk tannbørste, tanntråd og munnskyll. 

♥ Skrive bok ♥
Jeg går ofte og tenker på den boka jeg har så lyst til å skrive. Har vel kanskje ikke helt funnet ut hva den skal handle om, men sånn delvis. Jeg ønsker at den skal handle om meg, og min fortid. Hvordan det har vært å slite psykisk.  Jeg prøver jo å blogge en del om psykisk helse, for jeg ønsker å inspirere og hjelpe andre som sliter om at de ikke må gi opp. Det samme vil jeg med boka mi også. I 2018 kommer jeg til å bruke mer tid på boka. Finne mer ut om hva den skal handle om, og rett og slett bare begynne å skrive.

♥ Fotografere mer ♥
Jeg er jo egentlig veldig glad i å fotografere. Både mennesker, dyr og natur. I 2018 skal jeg bruke speilreflekskameraet mitt enda mer, og få tatt enda flere bilder. Har blitt veldig lite fotograferingen dette året, så jeg må virkelig få kommet meg mer ut og tatt flere bilder.

 

Ja, dette ble da noen nyttårsforsetter. Det er sikkert mer også, men det er dette jeg kommer på nå. Synes jeg har fått meg veldig bra nyttårsforsetter å jobbe med. Håper du likte dem! Fortell meg gjerne hva dine nyttårsforsetter er også. 

Charlotte 

Dette visste du kanskje ikke om meg

 • 15.12.2017 - 13:02

♥ Jeg fikk mensen for første gang 8 august 2004 ♥

Husker jeg fikk mensen for første gang da jeg var hos bestefar og "bestemor" i Drammen. Jeg begynte å grine, og turte ikke si noe. Sa det til storesøstera mi, og hun ringte hjem til mamma. Og mamma ringte til bestefar. Glemmer ikke handleturen vi hadde på kiwi hvor vi måtte kjøpe bind. Det var så utrolig kleint, og jeg husker bestefar fortalte meg hvor vanlig og naturlig det var. 

♥ Hatt en blogg som het www.frksprek.blogg.no ♥

Haha, jeg må le litt. Jeg, sprek? Greit, jeg trente jo og var veldig aktiv da jeg var yngre. Jeg har både spilte håndball, fotball og danset. Men jeg følte meg alltid i dårlig form uansett. Når jeg trente ofte, og spilte håndball i helgene, så skulle man tro man kom i god form.. Men jeg følte hele tiden at jeg hadde astma. Synes alltid jeg har vært i dårlig form. Uansett hvor mye jeg har trent. Morsomt bloggnavn er det uansett.

♥ Jeg kjørte bil for første gang 21. juni 2010 ♥

Det er helt utrolig hva man får skrevet ned når man har dagbok. Jeg øvelseskjørte altså for første gang den dagen med mamma. Jeg tror det var på parkeringsplassen utenfor ungdomsskolen. 

♥ Var gravid i 2012 ♥
Jeg var gravid i 2012, men valgte å ta abort. Det var i den perioden hvor jeg ble gravid jeg slet mest psykisk. Derfor tok jeg medisinsk abort på Gjøvik sykehus. Det var utrolig vondt, og en opplevelse jeg ikke kommer til å glemme. 

Charlotte 

Ikke helt som planlagt

 • 13.12.2017 - 17:01

I dag har vært en dritt dag, bokstavelig talt. Hadde egentlig en avtale hos jordmor klokka 10.00 i dag, men jeg kom meg aldri dit. Mobilen min hadde skrudd seg av, og alarmen ringte ikke. Jeg våknet 10.30, og var helt fortvilet. Fikk gitt beskjed så fort som mulig, så jeg har fått ny time i morgen tidlig kl.09.00. Fryktelig spent på om jeg kommer meg til avtalt tid i morgen, eller om det går til helvete også. Skulle egentlig ned til Lunner en tur også, men så var veien jeg pleier å gå stengt, så jeg kom ikke så langt. Ikke orket jeg å gå rundt heller, for det har vært så fryktelig kaldt i dag. -10 på det kaldeste akkurat her jeg bor.  

Når ting ikke går som planlagt, så blir jeg så fryktelig sur og gretten. Jeg blir i skikkelig dårlig humør av det. Jeg har faktisk ligget mesteparten av tiden min i senga i dag, for jeg ble så kald av den lille bom gåturen min. Grrrrr... Da gikk dagens planer i vasken.

Men jeg har ihvertfall lært noe! Jeg må bli flinkere til å godta at ting ikke alltid går som planlagt hele tiden og heller bare gjøre det beste ut av det. Men fy... Det er jo så kjedelig når man ikke rekker avtaler, og får gjort det man har som planer da. Merker dette var en god øvelse til jeg får barn. Da må jeg nok nemlig lære meg å godta at ting ikke går som planlagt hele tiden.

Charlotte 

Julepynt i heimen

 • 12.12.2017 - 17:54

Jula er så koselig. Julepynten tas frem, og man pynter opp i hjemmene våres. Jeg tror jeg kanskje er litt gammeldags enda, for jeg er fortsatt veldig glad i rødt. Jeg ser flere og flere foretrekker mer hvitt og litt grønt til jul, kanskje. Jeg mener at rødt, grønt og lilla er farger som hører jula til, så jeg kommer nok alltid til å ha de fargene hvert år. Jeg har ikke så mye julepynt jeg da. Jeg har litt, og det holder. Neste år blir det nok til at jeg kjøper meg ett lite plastikkjuletre. Juletre har jeg ikke giddet å kjøpe, så lenge jeg bor alene. Blir litt mer spesielt til neste år, for da skal jo Nicklas feire sin første jul. 


Jeg hadde skikkelig skrivelyst her, men den forsvant like fort som den kom. Det skjer ikke så veldig mye spennende om dagen. Eneste som er artig er å åpne en pakke i pakkekalenderen hver dag. Jeg har fått mye fint. Den engelen du ser på bilde nederst til høyre fikk jeg faktisk i pakkekalenderen her om dagen. Kjempefin engel som fikk plass i vinduet på kjøkkenet med en gang. Skal ta å lage ett innlegg å vise alt det andre jeg har fått, jeg. 

Graviditeten går det også veldig bra med. Jeg har bare slitt veldig med halsbrann i det siste, og slitt litt med søvn de siste nettene. Har enda ikke funnet noe som hjelper, men satser på å finne noe ganske snart. Jeg prøver meg frem. Tar en dag av gangen, jeg. 

Håper du koser deg masse nå i jula 

Charlotte 

Tusen takk

 • 07.12.2017 - 11:59

Jeg må få takke alle som følger bloggen min. Som leser den hver dag, og som kommenterer innleggene mine. Det setter jeg så utrolig stor pris på. Uten dere så hadde jeg ikke blogget. Det er deres tilbakemeldinger som teller. Hadde jeg ikke fått kommentarer på det jeg skrev, så hadde jeg nok fort ha mistet motivasjonen til å skrive, og latt være. Tusen takk for at akkurat DU tar deg tid til å lese min blogg. Det setter jeg utrolig stor pris på ♥

I går skrev jeg ett innlegg hvor jeg måtte ta ett lite oppgjør med bygdetrollene her i bygda, og generelt folk som har lett for å dømme andre. Disse bygdetrollene vil nok alltid finnes, men de plager meg. Jeg hater folk som dømmer andre. Hvorfor kan de ikke heller bli kjent med personen, i stede for å gå rundt å prate dritt om dem. Det var i forhold til det at jeg snart blir mamma. Har du enda ikke lest det, så finner du innlegget HER.

Igjen - tusen takk for at du stikker innom bloggen min! Jeg har skikkelig mye motivasjon om å blogge om dagen, og det er så morsomt. Kan ikke huske jeg har vært så aktiv, og jobbet så mye med bloggen. Nå håper jeg bare motivasjonen holder seg oppe, og at jeg kan fortsette å blogge om ting jeg brenner for.

Lag deg selv en fin dag i dag! 

Charlotte 

Julekalendere på TV

 • 02.12.2017 - 13:43

Jeg er som ei lita jente når julen kommer. Jeg må få med meg julekalenderne som går på TV. I år er det jo Jul i svingen på NRK. Jeg satt klistret til tven i går kveld og fulgte med. Jeg så også den nye julekalenderen på tvnorge som heter Jul i blodfjell.  Den var litt sær for min del, men jeg kommer nok til å fortsette å se den altså. Bare merker det blir en type homor som ikke helt treffer meg. 

Men- ingenting er som de litt eldre julekalenderne som ikke har blitt vist på tven på lenge. Jeg ser derfor på jul i skomakergata og Amalies jul på NRK nett tv. Jeg synes de eldre julekalenderne er mye mer koselige å se på enn de nye. Kanskje fordi at det er de jeg forbinder med min oppvekst, da jeg var liten? Nei, de har sin egen kategori. Jeg er glad det ligger ute på nett.

Hvilken julekalender som har gått på TV er din favoritt?

Charlotte 

1 desember

 • 01.12.2017 - 12:32

Endelig er det 1 desember. Dagen startet tidlig for min del. Jeg stod opp 08.30 ca siden jeg hadde en avtale hos legen. Det var tid for ny B12 sprøyte igjen. Jeg dro, og fikk tatt den. Denne gangen var det litt vondere enn sist gang, men det gikk bra. På vei hjem igjen stoppet jeg innom rema 1000. Måtte bare ha meg ribbe jeg, altså! Så nå står ribba i ovnen, og jeg er veldig spent. Første gang jeg steker ribbe faktisk, så spent på om jeg får til å få sprø svor. Ribba blir nok stekt uansett. 

Jeg har også fått pakket opp den første pakken i julekalenderen min i dag. Det var ett julekort og ett griseflax. Noe griseflax hadde jeg ikke. Bedre lykke neste gang.  Nå får jeg straks besøk av en kompis her, og så er det bare å vente på at ribba blir ferdig.  Jeg gleder meg til ribbe etterpå. Endelig desember ♥

Charlotte 

To do list december

 • 30.11.2017 - 13:54

♥ Se på julekalendere på tven - Ett must hver år er å følge med på julekalenderen som går på NRK: I år er det jul i svingen, og den gleder jeg meg til å se igjen. Synes den er utrolig søt. Jeg har også planer om å se jul i skomakergata på nrk nett tv. Mulig jeg vil se på noen av de andre som går også.

♥ Være ute i snøen - Jeg er som barna når snøen har kommet. Jeg må ut å leke i snøen, eller bare gå meg en lang gå tur. Jeg er også veldig glad i å ake, så jeg håper å få til det.

♥ Drikke kakao under pleddet - Ingenting er bedre enn å komme inn fra kulda. Finne kakao, og tulle seg inn under ett pledd. Gjerne sammen med en god bok.

♥  Se på julefilmer - Jeg tror desember er måneden i året jeg ser på mest filmer, og da julefilmer. Jeg synes det er så utrolig koselig, og det gir meg julestemning. 

♥ Julemusikk - Det blir ingen jul uten julemusikk. Så det skal jeg høre masse på. 

♥  Mini verksted - Juleverksted er noe jeg synes er utrolig koselig. Jeg synes det er gøy å lage ting, og håper å få til å lage litt julepynt, og kanskje noen julegaver.

♥ Bake - Jeg liker å bake, og spesielt koselig er det nå på denne tiden av året.  På lista mi over ting jeg vil bake, så gjenstår det å bake pepperkaker og risboller. 

♥ Tilbringe tid med familie og venner - Julen er til, for å ha det hyggelig med familien og gode venner. Spise god mat, og bare være sammen. Det gleder jeg meg kjempemasse til.

Charlotte 

Charlotte

VelkommenJeg er ei 25 år gammel jente fra Hadeland. Venter en gutt i mars 2018. Blogger om min hverdag, psykisk helse og deler fotografier jeg tar. Kontakt/sponsing: cedvardsen305@gmail.com

@frkhagen92

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign