hits

Hjemmelaget fløtekarameller

  • 23.11.2017 - 22:00

I dag slo jeg til, og lagde hjemmelaget fløtekarameller.  Jeg var veldig spent på om jeg fikk det til eller ikke, for man må røre og varme det opp ganske lenge. I følge dråpetesten jeg prøvde å gjøre, så synes jeg aldri jeg fikk den til. Etter å ha tatt den såkalte dråpetesten noen ganger, så fikk jeg litt på kanten av glasset og da stivnet det. Tok derfor en sjanse, og sa meg ferdig. Jeg rørte blandingen i til sammen 40 minutter.  Jeg brukte forresten oppskriften fra matprat. Du finner oppskriften HER

Resultatet ble veldig bra. De ble utrolig gode. Det kjedeligste med å lage karameller er å pakke de inn. Jeg prøvde først med cellofan, men synes det ble for glatt å bruke. Derfor ble det matpapir. Det tar lang tid å pakke inn alle, men nå er jeg endelig ferdig med det. Det ble en isboks full med fløtekarameller. Har jeg litt å kose med meg nå i jula! Nå har jeg ihvertfall bakt en av de tingene jeg hadde lyst til å bake. 

Tror kanskje jeg kommer til å lage flere karameller i jula.

Charlotte 

Pizzasnurrer

  • 07.11.2017 - 18:28

Blitt helt hekta på å bake for tiden jeg. Synes det er så moro. Denne gangen ble det pizzasnurrere som stod på menyen. En ting må jeg lære meg når jeg baker, og det er å skjære opp og lage det mindre. De ble jo så fryktelig store. Men det gjør jo ingenting. Det er vel smaken som teller? For de smakte jo bra. Jeg brukte oppskriften fra matprat.no. Oppskriften finner du HER 

Morsomt å bake er det uansett. Neste gang tror jeg at jeg skal prøve meg på en kake. Ostekake kanskje? 

Charlotte 

Bakt eplekake i kveld

  • 30.09.2017 - 19:43

Jeg hadde så lyst på eplekake i dag, så da ble det til at jeg måtte på butikken å handle og sette i gang med bakinga. Det er ikke så lenge siden jeg tok den ut av ovnen. Den smakte helt fantastisk. Kaka ble rett og slett perfekt i mine øyne. Jeg er ikke så flink til å bake, men jeg er ganske glad i det når jeg først setter i gang. 

Jeg har faktisk ikke bare laget eplekake i dag. Jeg har laget hjemmelaget pizza også, men jeg glemte å ta bilde av den. Det har blitt mye baking og aktivitet på kjøkkenet i dag, men det er jo så utrolig morsomt. Tror jeg skal sette av mer tid til å bake, for det er gøy. 

Nå skal jeg slappe av med god samvittighet resten av kvelden. Nå har jeg samlet opp nok husmorpoeng i dag. Nå står tven på. Jeg ser på skal vi danse. Håper du får en fin kveld videre.

Charlotte 

Fredagskos

  • 17.02.2017 - 17:57Jeg hadde så utrolig lyst på noe godt i dag, så nå har jeg laget meg sjokolademuffins. Det er utrolig lenge siden jeg har bakt noe nå, så da ble det muffins. Det er så enkelt og lettvint. Har akkurat spist en muffins nå, og de ble supergode. Helt perfekt stekte ble de, så de ble virkelig ferske og gode. Det må da være lov å kose seg litt iblant. Det er jo tross alt fredag. Alltid godt med noe til kaffen. 

Charlotte 

Charlotte

VelkommenJeg er ei 25 år gammel jente fra Hadeland. Venter en gutt i mars 2018. Blogger om min hverdag, psykisk helse og deler fotografier jeg tar. Kontakt/sponsing: cedvardsen305@gmail.com

@frkhagen92

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign