hits

Å fokusere fremover

  • 14.11.2017 - 13:03

Noe som er utrolig viktig, og som jeg har lært meg er å tenke fremover. Ikke tenke på alt som har skjedd tidligere.  Det er kanskje lettere sagt enn gjort. Jeg skjønner at noen synes det kan være vanskelig. Vi alle har minner fra fortiden vi ikke glemmer, men det er viktig å se fremover allikevel. Skal man sitte å tenke og fokusere på alt som har skjedd før, så kommer man ikke lenger her i livet.  Det var vel akkurat denne "feilen" jeg gjorde, og som gjorde at jeg slet en del psykisk.  Mye av det som hadde skjedd tidligere gikk og gnagde oppi hodet mitt, og alt jeg tenkte på var kun det fæle og negative som hadde hendt meg.

Etterhvert som tiden gikk fulgte jeg med på webinarer og livesendinger på facebook fra ulike gründere. Det handlet om å leve her og nå, sette seg mål og jobbe mot og nå dem. Jeg tror det er mye av grunnen til at jeg har kommet meg videre i livet. Det hjalp meg. Jeg begynte å snu alt det negative over til noe positivt. Ble en optimist med tiden, kanskje.  Jeg har ett helt annet syn på ting enn det jeg har hatt før. Nå tenker jeg positivt, og gjør det beste ut av det der og da.  Tar en dag av gangen. Samtidig som jeg ser fremover, og planlegger litt frem i tid også. 

Prøv å fokusere fremover, og ikke på fortiden din! Tenk heller og jobb fremover. Hva er vanskelig nå? Er jeg fornøyd med livet jeg lever nå? Hva kan jeg gjøre annerledes? Hva kan jeg gjøre for at det blir bedre? Hvor er jeg om 5 år? 10 år?  Det er mange spørsmål du kan stille deg selv.  Og hver gang du kommer med en negativ tanke.. Prøv å snu det! Si det gjerne høyt også! Det hjalp meg! 

Charlotte 

Victoria Larsen

14.11.2017 kl.16:38

Flott budskap! :-)

toveview

14.11.2017 kl.22:26

Du har helt rett i at å fokusere på framtida er sunt om en har med seg "grums" fra fortida. Har en kommet så langt som å erkjenne det, da er mye gjort. Håper ditt budskap her også inspirerer andre i samme situasjon som deg. Så bra at du delte dette på bloggen din!
Charlotte

VelkommenJeg er ei 25 år gammel jente fra Hadeland. Venter en gutt i mars 2018. Blogger om min hverdag, psykisk helse og deler fotografier jeg tar. Kontakt/sponsing: cedvardsen305@gmail.com

@frkhagen92

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign