hits

Charlotte Hagen Edvardsen

Søndag - den kjedeligste dagen i uka

  • 16.07.2017, 21:23Nå må være noe med at man skal holde hviledagen hellig. Jeg hater søndager. Det skjer ingenting. Det er så stille overalt. Ikke det at det skjer så mye i ukedagene heller, men det skjer allikevel litt mer.  Det merkes at det er ferie, og lite å finne på. Alle er borte. Det er synd man ikke har råd til å reise på noe skikkelig ferie, men jeg prøver å ta en dag av gangen, og koser meg så godt jeg kan. Jeg må nok bli flinkere til å prøve å spare penger. Men det er ikke så lett når man har regninger og de vanlige månedsutgiftene fra før.  Man blir jo ikke akkurat rik av å få penger fra NAV.

I dag gjør jeg altså ikke en dritt. Jeg har lest litt bok, strikket litt, vært hos naboen og spist pizza og sett en film og ellers ingenting. Det blir nok bare å slappe av resten av kvelden før senga kaller. Merker jeg har vanvittig dårlig med energi om dagen. Veldig trøtt, og vil helst sove hele tiden.  I morgen skal jeg hvertfall sørge for å få gått meg en tur. 

Håper du har en fin søndag! 

Charlotte 

4 Kommentarer

Fredrikke Gustavsen

16.07.2017 kl. 21:29
Ååå du er vakker!

Charlotte

16.07.2017 kl. 21:49
Fredrikke Gustavsen: Takk :)

Atle Lundhaug

16.07.2017 kl. 21:37
Du må jo ta deg en tur ut vettu det er da ikke ulovlig selv på en kjedelig søndag ☺ Perle i tunga du jo, 😉

Charlotte

16.07.2017 kl. 21:49
Atle Lundhaug: Ja, må bli flinkere til å komme meg ut! Skal ut en tur i morgen da! Være litt sosial :) Jepp, har hull i tunga :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Charlotte

Jente på 25 år fra Hadeland. Venter barn i mars'18. Skriver om hverdagen min, ulike temaer jeg synes er interessant å skrive om og deler fotografier jeg tar. Kontakt/sponsing; cedvardsen305@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no