hits

Charlotte Hagen Edvardsen

Jeg er SÅ glad

  • 05.07.2017, 09:53

Jeg er så utrolig glad og takknemlig. Hva har egentlig skjedd? Jeg føler ikke at jeg sliter noe særlig psykisk lenger. Denne følelsen er ny for meg. Kan ikke huske sist jeg følte det sånn.  Jeg har slitt i så mange år nå. Kanskje tiden har kommet til at jeg nå skal få det bra med meg selv? Det er jo selvfølgelig bare positivt! Jeg tror at grunnen til at jeg har det så bra, er at nå bor jeg på en plass jeg stortrives. Jeg er mye sosial med venner og familie, og får derfor ikke tid til å tenke så veldig som jeg gjorde før. Før satt jeg mye alene, og stengte meg inne. Men nå har jeg en god balanse på det. Jeg går også på møter hvor jeg får hjelp av Hadeland IPS for å hjelpe meg ut i arbeid. Det er tilknyttet til NAV. 

For en liten stund siden sluttet jeg også å gå på DPS. Jeg følte ikke at jeg hadde behov får å reise dit lenger. De 3 siste gangene ble det mye av det samme som jeg pratet med hun jeg prater med i psykisk helse. Følte vi satt mye og pratet om været også. Da gikk jeg dit egentlig hver 14 dag, og sa det holdt en gang i måneden. Men jeg så rett og slett ikke behovet, og sluttet. Jeg klarer meg fint med samtaler kun med psykisk helse nå.

Jeg går fortsatt på medisiner, men det føler jeg er helt nødvendig for at jeg skal fungere. Jeg går på antidepressiva og bruker serequel for å få sove. Serquel stopper tankene, så jeg får sove. Jeg har så lett for å ligge å tenke på alt mulig når jeg får lagt meg, så den tabletten er gull verdt for meg! 

Nå håper jeg at jeg snart får meg en jobb, så jeg får noe å gjøre. Jeg føler meg så motivert for å jobbe nå, og jeg er så klar! Problemet er bare det at jeg aner ikke helt hva jeg vil jobbe med. IPS legger stor vekt på hva man selv ønsker å jobbe med, men jeg synes det er vanskelig. Synes ting tar litt for lang tid, men men. Jeg skal bruke sommeren å tenke litt hva jeg kunne ha tenkt meg å jobbe med. 

Jeg har det ihvertfall veldig bra om dagen, og har nesten aldri tid til å blogge lenger! Men jeg må bare få skrevet litt iblant. Klarer ikke slutte helt!

Charlotte 

 

3 Kommentarer

Sandra Marie

05.07.2017 kl. 10:15
åh, så godt å høre <3 ha en fantatisk sommer!

suttung

05.07.2017 kl. 12:38
Veldig moro å høre at du føler deg så bra. Fortsett i samme spor og så må du jo gi lyd fra deg ellers tror jeg at noe er galt <3

Victoria

05.07.2017 kl. 14:03
Så utrolig hyggelig å høre!! :-)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Charlotte

Jente på 25 år fra Hadeland. Venter barn i mars'18. Skriver om hverdagen min, ulike temaer jeg synes er interessant å skrive om og deler fotografier jeg tar. Kontakt/sponsing; cedvardsen305@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no