hits

Ja, jeg lever

  • 24.06.2017 - 08:03

Hei alle søte lesere som leser bloggen min! Det har vært så hektisk i det siste, så bloggen har rett og slett ikke vært prioritert. Jeg er mye sosial sammen med venner, jobber litt med salg av skjønnhet og velvære produkter og rett og slett bare brukt masse tid på helt andre ting. Merker det er skikkelig godt å ha noe å gjøre, så jeg ikke bare sitter hjemme.  Det blir så utrolig kjedelig i lengden. Når jeg sitter hjemme, så blir det til at jeg spiser eller så strikker jeg som en gal. Strikket 4 luer i det siste, og er på den 5 nå. Etter at jeg har strikket en del luer, så blir det å strikke sokker til to kompiser. De spurte meg pent i går om jeg ikke kunne strikke ett par til dem hver. Jeg har nok å strikke for å si det sånn. Skal også strikke en lue til en kompis. Gjør nok det etter at jeg har blitt ferdig med den jeg holder på nå. Planen med strikkinga mi er å lage ett lite lager, og prøve å selge det når høsten kommer. Jeg vet ikke om jeg får solgt det, men det hadde vært artig å tjent litt penger på det. Har planer om å strikke en del sokkepar, pannebånd og kanskje noe annet som ikke tar så lang tid. 

Jeg merker at psyken min blir bare bedre og bedre for hver dag, og merker at jeg sliter bare mindre og mindre. Det er så deilig å kjenne på den følelsen! Kjenne at man har det bra, og ikke har så mange bekymringer lenger.  At man har mer positive tanker, og ingen negative. Jeg håper at det bare fortsetter sånn, og at jeg etterhvert kommer meg i en jobb via NAV. Veldig spent på møte jeg skal ha på tirsdag som kommer. 

Håper du har det bra? 

Skal prøve å bli flinkere til å prioritere bloggen enda mer fremover 

Charlotte 

Charlotte

VelkommenJeg er ei 25 år gammel jente fra Hadeland. Mamma til Nicklas som er født 10.03.2018. Blogger om min hverdag, psykisk helse og deler fotografier jeg tar. Kontakt/sponsing: cedvardsen305@gmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign