hits

Litt om meg

  • 07.06.2017 - 14:32

Jeg elsker å være alene
Så lenge jeg kan huske, så har jeg alltid trivdes best i mitt eget selskap. Slik er jeg enda. Jeg elsker å være alene, og bestemme selv hva jeg kan gjøre. Da kan jeg gjøre akkurat hva jeg vil akkurat når jeg vil. Og det passer meg helt utmerket. Derfor er det utrolig godt å bo alene, og slippe å tenke på at man har andre rundt seg å ta hensyn til. 

Mine uvaner
Jeg har som alle andre uvaner. Jeg røyker, og er utrolig svak når det gjelder ting av sjokolade. Jeg elsker alt som har med sjokolade, rett og slett. Det er jo så utrolig godt! 

Hobbyer
Jeg har for det meste bare hobbyer man gjør best "alene". Slik som å fotografere, skrive, tegne, strikke og lese bøker.

Jeg ha kaffe hver dag
Jeg er avhengig av kaffe, og føler at jeg får en mye bedre dag om jeg starten dagen med å drikke kaffe. Jeg har blitt ei skikkelig kaffekjerring. Svart kaffe er det beste. Skal jeg kose meg litt ekstra, så blir det kaffe mocca. 

Jeg er veldig åpen om meg selv
Jeg har alltid likt å være meg selv, og stå for den jeg er. Jeg er ikke sjenert i det hele tatt, og er veldig åpen av meg. Jeg deler så og si alt om meg selv. Både ved å fortelle ting om meg selv, og det å dele ting på sosiale medier. 

Elsker å sove
Jeg elsker å tilbringe tid i senga å sove. Før jeg sov jeg mye på dagen også, men nå har jeg blitt mye flinkere til å kun sove om nettene. Selv om jeg iblant tar meg en liten lur på dagen også. Den som sover synder ikke, eller hva?

Økonomi
Penger er ikke noe jeg er flink til å håndtere. Det har blitt bedre, men jeg er utrolig flink til å bruke dem opp på masse dritt, og ikke prioritere å bruke penger på det viktigste. 

Mat
Matlysten min går veldig opp og ned til tider. Iblant spiser jeg ingenting, og klarer meg på kun kaffe og røyk. Ikke så bra, men sånn er det bare. Jeg prøver å bli flinkere til å spise hver dag, men en dag uten mat klarer jeg uten noe problem.

Charlotte 

Martha Melkild

07.06.2017 kl.15:14

Fint og ærlig innlegg! Jeg elsker også kaffe og å være alene :)

Charlotte

07.06.2017 kl.18:57

Martha Melkild: Takk :) Det er noe med det å være alene som bare er rett og slett bare deilig :)
Charlotte

VelkommenJeg er ei 25 år gammel jente fra Hadeland. Mamma til Nicklas som er født 10.03.2018. Blogger om min hverdag, psykisk helse og deler fotografier jeg tar. Kontakt/sponsing: cedvardsen305@gmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign