hits

Ny jobb med nye muligheter

  • 04.06.2017 - 11:30


Jeg var veldig usikker på om jeg skulle jobbe med dette. Skal jeg prøve å jobbe med dette enda en gang, men i nytt selskap, eller skal jeg ikke? Jeg hadde kun prøvd 1 produkt, men jeg hadde hørt så mye bra om mange andre produkter også. 

Jeg bestemte meg, og hoppet i det. Og jeg angrer ikke ett sekund. Frakta er MYE billigere enn det jeg tidligere drev med. Jeg har nå begynt å selge nu skin produkter. Og jeg har kommet ganske godt i gang til å være i startfasen enda. Tidligere drev jeg og solgte forever living produktene. Og ja, jeg skal ikke nekte på at de produktene er gode, men når frakta ble på 300 kr nesten hver gang, så ble det for dyrt for meg. Frakta til nu skin er MYE billigere, og det gjør at jeg har muligheten til å drive med det.

Ikke er det fullt så mange produkter å forholde seg til heller. Det er selvfølgelig mange, men allikevel litt mer oversiktlig.

Jeg har alltid drømt om å være min egen sjef, og bestemme selv når og hvor jeg vil jobbe. Jeg kan bygge ett team ut ifra mennesker jeg selv ønsker å jobbe med. Det gir meg friheten til å velge. Og med mål, og hardt jobbing så skal jeg klare det. Og jeg bestiller kun det jeg selger, og litt nye produkter. Gjør så jeg ikke går i minus, og det er veldig bra! 

Jeg stortrives med dette allerede! Og er klar for å gjøre en innsats på veien videre! 

Charlotte 


 

JB

04.06.2017 kl.18:22

Å være sin egen arbeidsgiver må jo være toppen:-) Hvordan fungerer Nu skin, hvordan jobber du med å få det solgt og etablere deg?

Charlotte

05.06.2017 kl.08:49

JB: Man selger til kundekretsen sin. Familie, venner, kollegaer osv. Og du bygger ditt eget team :)

Thea Mariel

04.06.2017 kl.19:57

Så bra du er fornøyd, hørt mye bra om de produktene!

Charlotte

05.06.2017 kl.08:49

Thea Mariel: Veldig fornøyd med produktene jeg har prøvd hittil :)
Charlotte

VelkommenJeg er ei 25 år gammel jente fra Hadeland. Mamma til Nicklas som er født 10.03.2018. Blogger om min hverdag, psykisk helse og deler fotografier jeg tar. Kontakt/sponsing: cedvardsen305@gmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign