hits

Charlotte Hagen Edvardsen

Første dag på trening

  • 18.05.2017, 19:02I dag var første dagen på treningssenteret. Jeg var så heldig å få ett godt tilbud på mail som jeg rett og slett ikke klarte å si nei til. Og trening er viktig, så jeg er glad jeg kan komme i gang igjen med treningen. I dag løp jeg litt på tredemølla og trente litt styrke. Utrolig deilig å få svetta skikkelig. Kan ikke huske sist jeg svetta så mye. Målet mitt er å trene 3 dager i uka. Tar det ganske rolig i starten, så kan jeg heller øke litt mer etterhvert. Kommer nok til å melde meg på noen gruppetimer også. Det er så morsomt. 

Charlotte 

4 Kommentarer

veronicarood

18.05.2017 kl. 19:36
Så flink du er som har kommet igang med trening igjen, tommel opp ;-) Jeg liker godt å jogge ute i skogen og med musikk i ørene er jeg plutselig i min egen lille verden, men det er brått lenge siden sist. Jeg har ikke kommet igang med trening igjen for å si det sånn!

Charlotte

18.05.2017 kl. 20:16
veronicarood: Takk takk :) Nå gjelder det bare å reise på trening regelmessig, og ikke gi opp. Jogge ute er jeg dårlig til. Av en merkelig grunn jogger jeg bedre på en tredemølle. Men kanskje det blir lettere å jogge når jeg har fått trent litt en periode :)

suttung

18.05.2017 kl. 20:58
Huff nå ga du meg veldig dårlig samvittighet. Vi trente 4 - 5 ganger + skogsturer i helga til for 1 år siden og så har det blitt dårligere og dåligere. Så flink du er 😉

Charlotte

18.05.2017 kl. 21:44
suttung: Det er kanskje bare sånn det er når man blir eldre? En gang må man starte! Jeg var veldig aktiv for en del år siden, og savner den gode formen jeg var i. Nå blir det trening fremover :) Jeg må bare ta det veldig forsiktig i starten, og få en god rutine. Vil ikke gå på en smell :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Charlotte

Jente på 25 år fra Hadeland. Venter barn i mars'18. Skriver om hverdagen min, ulike temaer jeg synes er interessant å skrive om og deler fotografier jeg tar. Kontakt/sponsing; cedvardsen305@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no