hits

Solrik dag

  • 05.05.2017 - 20:47


Wow, for en dag med strålende sol! Jeg satt ute i flere timer i solen på dagen i dag og strikket. Driver fortsatt og strikker surresokker. Synes de er utrolig morsomme å strikke. Litt ekstra artig er det nå som jeg strikker sokker til besteforeldrene mine. Jeg har fått skikkelig farge ute i sola i dag. Jeg er så glad jeg ikke satt lenger, for solkrem har jeg ikke. Jeg er veldig rød, men heldigvis er jeg ikke så solbrent at det svir. 

Føler meg forresten veldig sporty i antrekket jeg har på i dag.  Elsker den nye tightsen min fra wish! Wish altså! Ett kapittel for seg selv det! Er ikke så lenge siden jeg fikk garn derfra som jeg skal strikke teppe av. Skal vise dere garnet senere. Tror jeg må vise de kule sokkene jeg strikker nå også. Det er så fancy garn med masse ulike farger. Det blir så fint.

Nå sitter jeg hos en kamerat og drikker kaffe og bare skravler. Vi koser oss masse. 

Håper dere har hatt en fin fredag! 

Charlotte 

Romsdal

05.05.2017 kl.21:10

<3
Charlotte

VelkommenJeg er ei 25 år gammel jente fra Hadeland. Mamma til Nicklas som er født 10.03.2018. Blogger om min hverdag, psykisk helse og deler fotografier jeg tar. Kontakt/sponsing: cedvardsen305@gmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign