hits

Charlotte Hagen Edvardsen

Musikk uten en tråd når du skal trene

  • 28.04.2017, 11:29Musikk er ett must når man skal trene. Er du ikke enig? Uten musikk på øret så blir det kjedelig å trene. Hører man på litt musikk med litt fart i, så blir motivasjonen enda bedre til å fortsette. Musikk gir deg energi, og gir deg motivasjon til å fortsette treningsøkta. Jeg har vært så heldig, og har nå fått tak i en rabattkode til mine lesere på trådløse hodetelefoner fra miiego. Hvor du får 15 % rabatt. Jeg anbefaler virkelig disse hodetelefonene. Har sett ett par fra miiego, og er veldig fornøyd selv. Jeg har de nederst til venstre. Det gir utrolig god lyd på ørene. Det er også innebygd mikrofon på dem, så om noen skulle ringe deg under treningsøkta, så har du mulighet til å svare dem. Batteritiden er også veldig bra. De paret nederst til venstre har hele 11 timers batterikapasitet, og de nye til høyre har 8 timer. 

Ønsker du å benytte deg av rabattkoden for å sikre deg noen nye trådløse hodetelefoner, så er rabattkoden: Charlotte17. Rabattkoden gjelder kun denne helgen. 

Du finner de trådløse hodetelefonene ved å klikke her. 

Charlotte 

2 Kommentarer

Victoria Larsen

28.04.2017 kl. 13:40
Jeg ønsker deg en fin fredag :-)

Corina

30.04.2017 kl. 20:29
I completely agree. Exercise must include some music. Like this inlay very much. Have a nice evening.

Skriv en ny kommentar

Om meg

Charlotte

Jente på 25 år fra Hadeland. Venter barn i mars'18. Skriver om hverdagen min, ulike temaer jeg synes er interessant å skrive om og deler fotografier jeg tar. Kontakt/sponsing; cedvardsen305@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no